Σαμπάνιες 400.000 ευρώ για τον Ρέμο!

Σαμπάνιες 400.000 ευρώ για τον Ρέμο!

Η Μύκονος είναι ίσως η μόνη περιοχή στην που δεν «καταλαβαίνει» από . Στη συναυλία του Αντώνη Ρέμου στο «Νammos» το βράδυ της Κυριακής έγινε το αδιαχώρητο.
Περισσότερα από 1.500 άνθρωποι χόρεψαν, τραγούδησαν, αλλά και άνοιξαν σαμπάνιες συνολικής αξίας 400.000 ! Το ποσό αυτό προκύπτει από τις αποδείξεις που κόπηκαν εκείνο το βράδυ, υπό το φόβο του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος.

Είναι γνωστή η υπόθεση του κλαμπ – εστιατορίου στη Ψαρού της Μυκόνου, στο οποίο ο δημοφιλής τραγουδιστής είχε δώσει συναυλία και το 2009, χωρίς να κοπεί από την επιχείρηση ούτε μία απόδειξη. Αξίζει να σημειωθεί, ότι αφορμή για τον έλεγχο δεν αποτέλεσε η περιβόητη του κράτους κατά της φοροδιαφυγής, αλλά το… τραπέζι που είχε κλείσει συγγενικό υπουργού και το οποίο δόθηκε σε άλλη παρέα. Το αυτό μην αντέχοντας την προσβολή, έβαλε τα μεγάλα μέσα και σε χρόνο ρεκόρ ξεκίνησε έλεγχος στα βιβλία της επιχείρησης, που αποκάλυψε την τεράστια .

Πιστεύοντας, λοιπόν, ότι θα βγάλουν «λαβράκι», έξι «ράμπο» του πραγματοποίησαν έφοδο το βράδυ της Κυριακής στο «Nammos», χωρισμένοι σε δύο ομάδες. Η πρώτη ομάδα μπήκε στο κλαμπ – εστιατόριο στις 12:30. Όπως όμως διαπίστωσαν, το κατάστημα έκοβε κανονικά αποδείξεις. Περίπου στις 2:30 οι υπάλληλοι του αποχώρησαν. Έπειτα από 45 λεπτά πραγματοποίησαν έφοδο τρεις άλλοι συνάδελφοί τους. Το πάρτι είχε ανάψει για τα καλά και οι πανάκριβες σαμπάνιες έφταναν στα τραπέζια ακόμη και με καροτσάκια της οικοδομής! «Φωτιά» όμως είχε πάρει και η ταμειακή , που έκοψε αποδείξεις συνολικής αξίας 400.000 ευρώ!

Η δεύτερη ομάδα των ελεγκτών αποχώρησε γύρω στις 5 το πρωί, χωρίς να καταγράψει κάποια . Φαίνεται ότι κάποιοι – έστω και με το άγριο – έβαλαν μυαλό.

Σαμπάνιες 400.000 ευρώ για τον Ρέμο! Σαμπάνιες 400.000 ευρώ για τον Ρέμο!

Σαμπάνιες 400.000 ευρώ για τον Ρέμο!

Tags: , , , , , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: