Ρυζόγαλο με κρέμα αραβοσίτου βανίλια.

Υλικά
  • 4 φλιτζάνια γάλα φρέσκο
  • 7-8 κ.τ.σ. ζάχαρη
  • 1 φάκελο κρέμα αραβοσίτου βανίλια
  • 1 βανίλια
  • 1 φλιτζάνι τσαγιού ρύζι – βρασμένο 
  • Λίγη κανέλα – τριμμένη 
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα ετοιμάζετε την κρέμα αραβοσίτου όπως αναγράφεται στις οδηγίες.
Μόλις αρχίσει να πήζει η κρέμα ρίχνετε τη βανίλια και το ρύζι.
Ανακατεύετε συνεχώς να μην καεί η κρέμα και αποσύρετε από τη φωτιά.
Σερβίρετε σε μπολάκια και πασπαλίζετε με κανέλα τριμμένη.

Πηγή - idiva.gr

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: