Ραπ κομμάτι του «Τραμπ» που δημιουργήθηκε με τεχνολογία AI «σαρώνει» στο iTunes

Στη δεύτερη θέση του chart ραπ κομματιών στο iTunes «σκαρφάλωσε» ένα κομμάτι που δημιούργησε με τη βοήθεια της Τεχνητής Νοημοσύνης ο καλλιτέχνης Hi-Rez, δίνοντας την ευκαιρία στους φαν του Ντόναλντ Τραμπ — και όχι μόνο — να απολαύσουν τον πρώην πρόεδρο να τη «λέει» ρυθμικά στους Δημοκρατικούς.

Στο «First Day Out», η AI εκδοχή του Ντόναλντ Τραμπ ραπάρει με ατάκες που έχει κατά καιρούς χρησιμοποιήσει ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος, χλευάζοντας όσους τον πολεμούν. Οι αναφορές στην πρόσφατη σύλληψη του Ρεπουμπλικανού μεγιστάνα στην Τζόρτζια είναι πολλές, και περιλαμβάνουν το διάσημο πλέον mugshot του, που «αξίζει ένα δισεκατομμύριο» και την αποφυλάκιση «αστραπή» με καταβολή εγγύησης.

«Έξω με εγγύηση, έξω με εγγύηση / Δεν θα μπω λεπτό στο κελί», ακούγεται ο AI Τραμπ να λέει στο ραπ κομμάτι που ο δημιουργός του έφτιαξε μέσα σε ένα μισάωρο σαν «αστείο», αλλά γνωρίζει μεγάλη επιτυχία κυρίως μεταξύ υποστηρικτών του 77χρονου πολιτικού, που εξακολουθούν να τον βλέπουν σαν ήρωα.

«Φωνάζουν “ο πορτοκαλί τύπος είανι κακός” / Ο κόσμος έχει τρελαθεί / Thug life, ευχαριστώ τους MAGA θαυμαστές μου» λένε οι στίχοι του «First Day Out», προτού καταλήξουν στην υπόσχεση του «Τραμπ» ότι θα πολεμήσει το βαθύ κράτος και τη Νέα Τάξη Πραγμάτων, αφού όμως πρώτα… τελειώσει το τείχος στα σύνορα.

Τα 24ωρα μετά την κυκλοφορία του, το ραπ κομμάτι άρχισε να αναδημοσιεύεται μαζικά στα social media από λογαριασμούς που υποστηρίζουν τον Τραμπ, με την Ρεπουμπλικανή σχολιάστρια Κάντας Όουενς να το… χορεύει στην προχθεσινή εκπομπή της στο YouTube, που ήταν αφιερωμένη στη σύλληψη του πρώην Αμερικανού προέδρου.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: