Ψευδοκράτος: Τον Ιανουάριο οι πρόωρες "εκλογές"

Η «κυβέρνηση» του Ερσάν Σανέρ κατέρρευσε λόγω αδυναμίας σύγκλησης της «βουλής», ενώ αποκαλύφθηκαν και ροζ βίντεό με πρωταγωνιστή τον ίδιο – Οι «εκλογές» αναμένεται να επηρεάσουν τις εξελίξεις στο Κυπριακό

Στις 23 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθούν τελικά οι πρόωρες παράνομες εκλογές στην κατεχόμενη Κύπρο. Ο λεγόμενος «πρόεδρος» της «βουλής» Οντέρ Σενάρογλου σε δηλώσεις του είπε ότι τα «κοινοβουλευτικά κόμματα» συμφώνησαν σήμερα όπως οι «εκλογές» γίνουν στις 23 Ιανουαρίου. Είπε ακόμα ότι συμφωνήθηκε όπως καταρτιστεί «επιτροπή» για να συζητήσει τις τροποποιήσεις στον «νόμο».

Η λεγόμενη κυβέρνηση του Ερσάν Σανέρ κατέρρευσε λόγω αδυναμίας σύγκλησης της «βουλής» αφού υπήρχαν διαφορές μεταξύ των τριών συνεργαζόμενων κομμάτων. Ακολούθησε η αποκάλυψη των ροζ βίντεο με πρωταγωνιστή τον Ερσάν Σανέρ ο οποίος αποσύρθηκε από την πολιτική.

Μοιραία οι παράνομες εκλογές στα κατεχόμενα θα επηρεάσουν τις εξελίξεις στο κυπριακό οι οποίες έχουν παγώσει από το καλοκαίρι του 2017 μετά την κατάρρευση των συνομιλιών στο Κραν Μοντανά.



.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: