Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες λόγω ισχυρών ανέμων

Από τα ξημερώματα της Τετάρτης, με προβλήματα διεξάγονται τα δρομολόγια στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες.

Οι ισχυροί άνεμοι που πλέουν στα πελάγη, φτάνουν κατά τόπους σε πολλές θαλάσσιες περιοχές ακόμη και τα 9 Μποφόρ με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιούνται ορισμένα δρομολόγια.

Το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων μεταδίδει ότι κλειστές είναι οι γραμμές Πάχη Μεγάρων-Φανερωμένη Σαλαμίνας, ενώ από το λιμάνι της Ραφήνας δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων για Κυκλάδες και Μαρμάρι. Κλειστή είναι επίσης η γραμμή Αγ. Μαρίνα-Νέα Στύρα.

Παράλληλα, σε ισχύ τέθηκε απαγορευτικό απόπλου και στο λιμάνι του Λαυρίου, ενώ κλειστές είναι ακόμη οι γραμμές Καβάλα-Πρίνος, Καβάλα-Λιμένας Θάσου, Κυλλήνη-Ζάκυνθος και Κυλλήνη-Κεφαλλονιά.

Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν καλό θα είναι πριν από την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές η τροποποιήσεις των δρομολογίων, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, συμπληρώνει η ίδια πηγή.

Τα δρομολόγια των φέρι-μποτ στη γραμμή Πέραμα-Παλούκια Σαλαμίνας γίνονται κανονικά. Δεν πραγματοποιούνται στη γραμμή τα δρομολόγια των μικρών πλοίων.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: