Πρώτη φορά εκδρομή μαζί..; Πως να αποφύγεις 4 συχνές παγίδες

Πρώτη φορά εκδρομή μαζί..; Πως να αποφύγεις 4 συχνές παγίδες

Πρώτη φορά εκδρομή μαζί..; Πως να αποφύγεις 4 συχνές παγίδες

Αυτή η Άνοιξη που κρύβει τόσο χειμώνα μέσα της, έχει μπει για τα καλά. Οι αργίες πολλές και κατά συνέπεια πολλές και οι ευκαιρίες για εκδρομές. Αν βρίσκεσαι σε νέα σχέση σίγουρα θα μετράς τις ώρες, τα λεπτά, τα δευτερόλεπτα μέχρι να μπεις στο αυτοκίνητο, τρένο, πλοίο, αεροπλάνο και να βρεθείτε για μερικά 24ωρα οι δυο σας! 

Το ταξίδι ξεκινά και κάποιες καταστάσεις δεν είναι όσο ονειρικές τις είχες φανταστεί!

Χμμμ, τόσο γρήγορα να πέσεις από το ροζ συννεφάκι; Μη βιαστείς να κλείσεις εισιτήρια επιστροφής για έναν, γιατί κάποια εμπόδια δεν είναι ανυπέρβλητα απλώς χρειάζονται τον κατάλληλο χειρισμό. 

Εμείς συγκεντρώσαμε τέσσερις συνηθισμένες παγίδες των κοινών διακοπών και μερικές συμβουλές για να τις ξεπεράσετε και να χαζεύετε ξέγνοιαστοι, αγκαλιασμένοι το ηλιοβασίλεμα!

Παγίδα #1: 24 ώρες το 24ωρο μαζί

Ακόμα κι αν είστε στα πρώτα πρώτα μέλια, αυτή η συνεχής επαφή μπορεί να αποδειχτεί αποπνικτική, ειδικά για τους πιο αυτόνομους και ανεξάρτητους χαρακτήρες.

Η λύση: Φροντίστε να περάσετε έστω και μερικά λεπτά χώρια. Πήγαινε για ψώνια στην τοπική αγορά την ώρα που εκείνος διαβάζει την εφημερίδα του στο café και σίγουρα φρόντισε να περάσετε το προηγούμενο βράδυ χωριστά, βγαίνοντας ο καθένας με τις παρέες του.

Παγίδα #2: Υψηλές σeξο-προσδοκίες

Έχετε επιτέλους περισσότερο και πιο ποιοτικό χρόνο, μακριά από υποχρεώσεις και διορίες, και είναι η ευκαιρία σας να πάρει φωτιά το κρεβάτι μόνο που καταλήγει σε μια μικρή φλογίτσα!

Η λύση: Καταρχάς, ψυχραιμία! Ακριβώς επειδή το περισσότερο διάστημα υπάρχει κούραση και πίεση είναι λογικό το σώμα να μην μπορεί να ανταποκριθεί τόσο γρήγορα! Και ακριβώς επειδή έχετε πλέον περισσότερο χρόνο στη διάθεσή σας, μπορείτε να χαλαρώσετε στο κρεβάτι, ανακαλύπτοντας ξανά την αξία του να μην κάνεις τίποτα, μόνο να κοιτάζεστε στα μάτια, να αγγίζετε ο ένας τον άλλον κι όλα τα άλλα απλώς να προκύψουν αβίαστα και μαγικά…

Παγίδα #3: Υπερβολικά ετερώνυμοι

Η δική σου ιδέα για ιδανικές διακοπές είναι μια ατέλειωτη βόλτα στα μουσεία και τις γκαλερί τέχνης, ενώ η δική του είναι η συμμετοχή σε κάποιο σπορ, ίσως και extreme, ή επίσκεψη στο γήπεδο της αγαπημένης του ποδοσφαιρικής ομάδας του εξωτερικού.

Η λύση: Συμβιβασμός (τι άλλο;)! Αν δεν του αρέσει με τίποτα η τέχνη και η ιστορία, μπορείς να το δεις σαν ευκαιρία να κάνεις εκείνο το μικρό διάλειμμα που αναφέρθηκε στο πρώτο βήμα. Μην τον σύρεις με το ζόρι στο μουσείο γιατί είναι πολύ κουραστικά για ανθρώπους που δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον γι’αυτά. Μη διστάσεις να κλείσετε μαζί κάποιο μάθημα για άθλημα, όπως κατάδυση και δέξου να πας στο γήπεδο μόνο αν σε αφήσει να κάνεις τα σχέδια για όλη την υπόλοιπη ημέρα Πρώτη φορά εκδρομή μαζί..; Πως να αποφύγεις 4 συχνές παγίδες

Παγίδα #4: Η απρόσμενη καταστροφή

Σε ένα ταξίδι πολλά μπορούν να πάνε στραβά. Ένα απαγορευτικό σε απόπλου ή μια καθυστέρηση/ακύρωση πτήσης. Η απώλεια αποσκευών ή να σας κλέψουν το πορτοφόλι με τα σημαντικά έγγραφα σας.

Η λύση: Ένα ταξίδι είναι και ένα μικρό ρίσκο. Μια απομάκρυνση από την εστία-τη ζώνη ασφάλειας και παρόλο που το έχεις φανταστεί τέλειο σπάνια είναι (γιατί τίποτα δεν μπορεί να είναι τέλειο). Σε μια τέτοια περίπτωση θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις την υπομονή σου, να χωθείς στην αγκαλιά του αγαπημένου σου, να προσπαθήσεις να τον ηρεμήσεις ή να τον αφήσεις να σε ηρεμήσει και να κάνεις μια νοητή προβολή στο μέλλον όταν θα διηγείστε το ευτράπελο των διακοπών και θα γελάτε!

agapimono.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: