Πρώτα βίασε και μετά μαχαίρωσε την πρώην σύντροφο του

Βίασε πρώτα και μετά την μαχαίρωσε ο 39χρονος την πρώην σύντροφό του, ενώ στην συνέχεια την εγκατέλειψε αιμόφυρτη στην περιοχή του Δρεπάνου, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας.

Η άτυχη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ από την αστυνομία διατάχθηκε και ιατροδικαστική εξέταση, ενώ ο δράστης συνελήφθη όπως αναφέρει το patrastimes.gr.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθη, χθες αργά το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 39χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για βι@σμό, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου για τα όπλα.

Ειδικότερα, ο δράστης σύμφωνα με καταγγελία της πρώην συντρόφου του, την βίασε και την τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο.

Ο 39χρονος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών και προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών, όπου και συνελήφθη.

Η παθούσα διακομίσθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ επιπλέον παραγγέλθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών η ιατροδικαστική της εξέταση.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: