Προσλήψεις στην ΠΕ Πελοποννήσου

Ανακοίνωση για την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (μέχρι 60 ημερομίσθια) συνολικού αριθμού ΤΡΙΩΝ (3) ατόμων στις ελαιοκομικές περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας για την κάλυψη παροδικών αναγκών του προγράμματος καταπολέμησης του δάκου

της ελιάς ως

ΔΗΜΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ &

ΤΟΠΙΚΕΣ

ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ(ΠΑΓΙΔΟΘΕΤΕΣ, ΑΡΧΙΕΡΓΑΤΕΣ,).
ΤΡΙΠΟΛΗΣΚΑΛΤΕΖΩΝ ΚΟΛΛΙΝΩΝ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ1
  ΕΡΓΑΤΕΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ
Β. ΚΥΝΟΥΡΙΑΣΑΣΤΡΟΥΣ -ΜΕΛΙΓΟΥΣ2
ΣΥΝΟΛΟ3

1)    Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.2)    Να έχουν την υγεία και την φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση καθηκόντων της θέσης που επιλέγουν.

ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑΟι υποψήφιοι που διαθέτουν τα απαιτούμενα προσόντα κατατάσσονται σε πίνακες κατά ειδικότητα με βάση το κριτήριο της εντοπιότητας με την εξής σειρά:(1)    Σε κάθε Δημοτική και Τοπική Κοινότητα προηγούνται οι μόνιμοι κάτοικοι της (Α’ βαθμός εντοπιότητας)(2)    Έπονται οι μόνιμοι κάτοικοι των υπολοίπων Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου (Β’ βαθμός εντοπιότητας)(3)    Ακολουθούν οι μόνιμοι κάτοικοι των υπολοίπων Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων της Περιφερειακής Ενότητας (Γ» Βαθμός)(4)    Έπονται οι μόνιμοι κάτοικοι των υπολοίπων Περιφερειακών Ενοτήτων της Χώρας(Δ’βαθμός)

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικά τα εξής δικαιολογητικά:

1. Φωτοαντίγραφο: των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας ή της σχετικής προσωρινής βεβαίωσης της αρμόδιας αρχής ή των κρισίμων σελίδων του διαβατηρίου (δηλ. αυτών όπου αναφέρονται ο αριθμός και τα στοιχεία ταυτότητας του κατόχου) ή των δύο όψεων της άδειας οδήγησης ή των κρίσιμων σελίδων του ατομικού βιβλιαρίου υγείας όλων των ασφαλιστικών φορέων. Αν από αυτά δεν προκύπτει η ημερομηνία γέννησης πρέπει να προσκομισθεί και πιστοποιητικό γέννησης.2.    Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας, πρόσφατης έκδοσης, από τον οικείο Δήμο ή Κοινότητα.3.    Πιστοποιητικό Οικογενειακής κατάστασης πρόσφατης έκδοσης4.    Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986 ότι δεν έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα, με την επιφύλαξη των διατάξεων του άρθρου 4 παρ. 1 του Ν.2207/1994.

5. Οι πολύτεκνοι και τα τέκνα πολυτέκνων οικογενειών: Πιστοποιητικό Δήμου ή Κοινότητας, πρόσφατης έκδοσης, στο οποίο να βεβαιώνεται η οικογενειακή τους κατάσταση ή αντίστοιχο πιστοποιητικό αρμόδιας αλλοδαπής αρχής, συνοδευόμενο από πιστοποιητικό της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος (Α.Σ.Π.Ε.). Αρκεί η προσκόμιση του ενός εκ των δύο πιστοποιητικών, εφόσον από αυτό αποδεικνύεται αναμφίβολα η πολυτεκνική ιδιότητα.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχήΟι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν απλή αίτηση με συνημμένα τα αναφερόμενα δικαιολογητικά, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δεληγιάννη 9, Τρίπολη, ΤΚ 221 32, απευθύνοντάς την στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Αρκαδίας (τηλ. επικοινωνίας: 2710 222691 κ. Τσέκος Γ. ή 2710237074 κ. Θεοδωρακοπούλου Φ.).Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι πέντε( 5) ημερολογιακές ημέρες και αρχίζει την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15-7-2016 και τελειώνει την ΤΡΙΤΗ 19-7-2016

Πηγή: dikaiologitika.gr

ergasia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: