Προσλήψεις σε δήμους με δύο νέες προκηρύξεις, ποιες περιοχές αφορά

Οι Δήμοι Μυλοποτάμου και Λαμίας ανακοίνωσαν νέες προσλήψεις βρεφονηπιοκόμων, καθαριστών και υπαλλήλων γενικών καθηκόντων

Ο Δήμος Λαμιέων ανακοίνωσε την πρόσληψη τεσσάρων ατόμων για τη στελέχωση των Δομών των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου. Πρόκειται για θέσεις με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου, έως τη λήξη του σχολικού έτους με δυνατότητα παράτασης ή ανανέωσης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την προκήρυξη, ο Δήμος ζητά άτομα για τη στελέχωση των παρακάτω θέσεων:

Τ.Ε. ΒΡΕΦΟΚΟΜΩΝ

Υ.Ε. ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλλουν αποκλειστικά ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (dikaiologitika@lamia-city.gr).

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων  κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής.

Η αίτηση συμμετοχής που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές.

Η προθεσμία λήγει στις 19 Φεβρουαρίου 2022.

Την ίδια ώρα, ο Δήμος Μυλοποτάμου ανακοινώνει την πρόσληψη καθαριστή με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 2 μηνών. Για τη θέση δεν απαιτούνται ειδικά τυπικά προσόντα.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν ηλεκτρονικά μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση: perama1@otenet.gr

Η αίτηση συμμετοχής, που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά, πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δύο εργάσιμες ημέρες μετά την ημέρα ανάρτησης της ανακοίνωσης στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος) δηλαδή έως και την Παρασκευή 11/02/2022. Η ανωτέρω προθεσμία λήγει µε την παρέλευση ολόκληρης της ημέρας.

Διαβάστε ΕΔΩ την προκήρυξη του Δήμου Μυλοποτάμου

Διαβάστε την προκήρυξη, Δήμος Λαμίας, πατώντας ΕΔΩ

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: