Πρόοδο στις συζητήσεις των θεσμών για την αξιολόγηση διαπιστώνει η Κομισιόν

«Πρόοδο» βλέπει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή τόσο στην τεχνική εργασία που γίνεται στην Αθήνα όσο και στις διαβουλεύσεις μεταξύ των θεσμών (Ευρωπαίοι και ΔΝΤ) προς την κατεύθυνση της επιστροφής των επικεφαλής των θεσμών στην Αθήνα για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης.
Όπως ανέφερε η αρμόδια εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ανίκα Μπράιντχαρτ, «τα τεχνικά κλιμάκια βρίσκονται στην Αθήνα, όπου συνεχίζεται η πρόοδος στην προετοιμασία της επιστροφής των επικεφαλής της αποστολής των θεσμών στην Αθήνα».
Ερωτηθείσα σχετικά με τα αποτελέσματα της χθεσινής (Τετάρτη) συνάντησης των υψηλόβαθμων στελεχών των θεσμών στις Βρυξέλλες, για τη γεφύρωση των διαφορών μεταξύ Ευρωπαίων και ΔΝΤ σε ότι αφορά κυρίως το δημοσιονομικό σκέλος του ελληνικού προγράμματος, η εκπρόσωπος ανέφερε πως «η Επιτροπή ούτε σχολιάζει ούτε επιβεβαιώνει τις λεπτομέρειες ειδικών συναντήσεων».
Ωστόσο, σημείωσε πως «αυτό που μπορώ να πω είναι ότι αυτή τη στιγμή γίνονται συζητήσεις σε διάφορα επίπεδα μεταξύ των διάφορων θεσμών που εμπλέκονται στο πρόγραμμα, και οι συζητήσεις αυτές σημειώνουν πρόοδο».

typosthes.gr-Politiki

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: