Προμηθευθείτε δωρεάν το επίσημο Πρόγραμμα του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις και ενημερωθείτε σωστά για τις Ε.Δ

Μπήκαμε στην αντίστροφη μέτρηση του EKO Rally Acropolis και οι περισσότερες εργοστασιακές ομάδες βρίσκονται στα ελληνικά βουνά για να δοκιμάσουν λάστιχα και αναρτήσεις. Τα πληρώματα γράφουν τις ειδικές διαδρομές και προετοιμάζονται για την άλλη Πέμπτη (7/8)  όπου ξεκινάει η υπερειδική διαδρομή στην Πλατεία Νερού η «Εσπλανάδα» που βρίσκεται απέναντι από την είσοδο του γηπέδου Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο.

Την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου θα διατίθεται δωρεάν στο Rally Village του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, το οποίο θα βρίσκεται στον περιβάλλοντα χώρο της υπερειδικής διαδρομής και συγκεκριμένα στην Εσπλανάδα. Καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, το έντυπο θα διατίθεται δωρεάν και από το ΕΚΟ Service Park, στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας.

Tο «Επίσημο Πρόγραμμα» αποτελεί τον οδηγό ώστε όλοι οι θεατές που θα επιλέξουν να παρακολουθήσουν από κοντά το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, να απολαύσουν το μοναδικό του θέαμα με ασφάλεια.

Η Motorsport Greece, ο φορέας του Υπουργείου Αθλητισμού που βρίσκεται πίσω από την οργάνωση του αγώνα, έχει εργαστεί με γνώμονα την κατά το δυνατόν απρόσκοπτη κυκλοφορία στις περιοχές της διαδρομής του. Μέσω του εντύπου, επικοινωνεί τις επίσημες προσβάσεις θεατών στις ειδικές διαδρομές, με ακριβείς γραπτές οδηγίες ή οδηγίες ψηφιακής πλοήγησης.

Προμηθευτείτε ΔΩΡΕΑΝ  το «Επίσημο Πρόγραμμα» του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, προετοιμαστείτε σωστά και παρακολουθήστε τον αγώνα με ασφάλεια.

Το «Επίσημο Πρόγραμμα» του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις θα μπορείτε να το βρείτε και σήμερα Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου με την εφημερίδα «Παραπολιτικά».

Περ Χαλ

Προμηθευθείτε δωρεάν το επίσημο Πρόγραμμα του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις και ενημερωθείτε σωστά για τις Ε.Δ gr.

now24.gr-auto

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: