Πρέβεζα: Γέμισε το σπίτι και την αυλή με χασίς και κοκαΐνη

Ακόμη και στην αυλή του σπιτιού του στην Πρέβεζα είχε αποθηκευμένα ναρκωτικά ένας 51χρονος διακινητής, στα ίχνη του οποίου έφτασαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών ακολουθώντας πληροφορίες. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, όλη τη δουλειά την έκανε ο εκπαιδευμένος σκύλος τους.

Ο τετράποδος ανιχνευτής ανακάλυψε στο εσωτερικό του σπιτιού και στο προαύλιο δύο βάζα με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 44 γραμμαρίων, τρεις συσκευασίες επίσης με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 156,2 γραμμαρίων, μία συσκευασία με 0,6 του γραμμαρίου κοκαΐνη, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές και ένα μπουκάλι που περιείχε 120 ml ενός υγρού άγνωστης χημικής σύστασης το οποίο εστάλη για χημική ανάλυση. Ο 51χρονος συνελήφθη και ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Πρέβεζας του άσκησε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση.

*** Κρυμμένη στο αυτοκίνητο που επέβαιναν είχαν μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 101,8 γραμμαρίων, τέσσερις νεαροί Έλληνες που έπεσαν σε ενέδρα την οποία είχαν στήσει άνδρες του αστυνομικού τμήματος Λουτρακίου στο 68ο χιλιόμετρο της νέας εθνικής οδού Αθηνών- Κορίνθου. Το όχημα κατασχέθηκε μαζί με τέσσερα κινητά και 585 ευρώ που είχαν πάνω τους οι δύο 19χρονοι και οι δύο 20χρονοι, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου. Μετά τη δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών που τους ασκήθηκε, παραπέμφθηκαν να απολογηθούν στον ανακριτή.

*** Στο Αγρίνιο, συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών ένας 49χρονος όταν έγινε έρευνα στο σπίτι του και βρέθηκαν δύο συσκευασίες που περιείχαν 98,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

*** Μέσα σε μια… κάλτσα έκρυβε 38 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 51,3 γραμμαρίων ένας 22χρονος, στο σπίτι του στο Βόλο! Όμως, ο εκπαιδευμένος σκύλος της Δίωξης Ναρκωτικών ανακάλυψε τα ναρκωτικά και ο νεαρός συνελήφθη. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακίνηση ναρκωτικών με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου. 

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: