Πως θα καταλάβεις ότι είναι έτοιμος για σχέση

Πως θα καταλάβεις ότι είναι έτοιμος για σχέση

Πως θα καταλάβεις ότι είναι έτοιμος για σχέση

Αγόρι ρωτάει κορίτσι αν θέλει να τα φτιάξουν, κορίτσι λέει σε αγόρι ναι. ΤΕΛΟΣ! Πόσο ωραία ήταν αυτή η εποχή; Εκείνα τα χρόνια που ήξερες τι είχες; Τώρα, για να καταλήξεις και να αποφασίσεις ότι τελικά έχεις σχέση θα πρέπει να περάσεις έναν μήνα με ανάλυσης με τις κολλητές,να αναλύσεις κάθε μήνυμα, κάθε του λέξη ξεχωριστά ή και με παρέα, να βολιδοσκοπείς τις κινήσεις του και να είσαι συγκρατημένη. Χαλάρωσε. Ένας άντρας θέλει σχέση όταν:

1. Υπάρχει καθημερινή επικοινωνία

Και δεν εννοώ την επικοινωνία που θα κάνεις εσύ αλλά αυτή που θα κάνει εκείνος. Γιατί, δεν είναι και πολύ δύσκολο να απαντήσει σε ένα μήνυμα σου ή μια κλήση σου. Το δύσκολο είναι να σηκώσει εκείνος το χέρι του και να κάνει το αντίστοιχο.Αν το κάνει είσαι σε πολύ καλό δρόμο

2. Σου ζητάει να σε δει

Κάνοντας σου προτάσεις για εξόδους όμως, είτε είναι καφές, είτε βόλτα ή ποτό. Δεν είναι πρόταση το να σου πεί «σπίτι μου ή σπίτι σου;» Κάτι πρέπει να αρχίζεις να ψιλιάζεσαι για τη συγκεκριμένη φάση. Και επειδή πολλά έχω ακούσει τον τελευταίο καιρό κάνε και καμία έρευνα μπας έχει σχέση ή είναι παντρεμένος.  Αν δεν ισχύει τίποτα από τα δύο ( όπου στο εύχομαι ολόψυχα) τότε δυστυχώς μάλλον δεν είναι σε φάση σχέσης.

3. No sex, no party?

Όταν τον πρώτο καιρό της γνωριμίας τα μέλια δίνουν και παίρνουν και εκεί πάνω στο πάθος τα ρούχα γίνονται περιττά εκεί σε θέλω να δώσεις προσοχή. Άντρας ο οποίος περιμένει σημαίνει ότι σε θέλει στη ζωή του ο κόσμος να χαλάσει. Μη φτάσεις καλή μου όμως και στο άλλο άκρο κάνοντας τον να περιμένει 2 ή 3 μήνες. Γιατί όσο και να σε θέλει, θα πάρει τη βαλιτσούλα του και θα σε χαιρετήσει.

agapimono.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: