Πωλίνα Τριγωνίδου: Από το παρκέ στο… ραδιόφωνο!

Θα την αποκαλούσαν δικαίως πολυεργαλείο καθώς η Πωλίνα Τριγωνίδου έχει πολλά ταλέντα και πετυχαίνει κάθε της στόχο. Μπορεί  με το που την συνατάσ πρώτη φορά να «κολάσει» με την εμφάνισή της, όμως είναι ένα κορίτσι αρκετά επικοινωνιακό και πειθαρχημένο.

Αν και μόλις 24 ετών έχει καταφέρει αρκετά στη ζωή της καθώς απο μικρό παιδί αφιέρωσε την ζωή της στον αθλητισμό.

Η Πωλίνα παίζει επίσης βόλεϊ από τα 8 της χρόνια, μέχρι τα 12 έκανε και συγχρονισμένη κολύμβηση ενώ αγωνίστηκε  στη Β’ Εθνική με τη φανέλα του Παναθλητικού Συκεών. Έχει παίξει στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, στην ΧΑΝΘ, στην ΜΕΝΤ, αλλά και στον ΠΑΟΚ.  Σήμερα η Πωλίνα Τριγωνίδου ασχολείται και με την με την προπονητική στο Βολεϊ.

Όμως οι θαυμαστές της έχουν την χαρά να την ακούνε και στα ερτζιανα αφού  ασχολείται με το ραδιόφωνο, που αποτελεί έναν τρόπο εκτόνωσης. Εργάζεται στον North στην Θεσσαλονίκη  όπου κάθε μεσημέρι «αναστατώνουν» τους ακροτατές με τον Δημήτρη Γαλανίδη

Μέσα σε όλα αυτά έχει συνδυάσει και τη νύχτα, καθώς έχει έχει υπάρξει υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων σε γνωστά νυχτερινά κέντρα της Θεσσαλονίκης. Η ίδια δηλώνει φανατική οπαδός του Ηρακλή ενώ  από μικρή έβλεπε βιντεάκια με τον Χατζηπαναγή και αυτός ήταν ο λόγος που «κόλλησε» με τον Γηραιό. Το όνειρό της είναι να γίνει η πρώτη γυναίκα στην Ελλάδα που θα κάνει απευθείας μετάδοση ποδοσφαιρικού αγώνα. Της το ευχόμαστε!

freddonews.gr

lifestyle

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: