Ποιός λαός είναι ο πιο ικανοποιημένος με την εμφάνισή του;

Ποιός λαός είναι ο πιο ικανοποιημένος με την εμφάνισή του;

Ανοιχτόχρωμος ή σκουρόχρωμος; Ψηλός ή κοντός; Ξανθός ή μελαχρινός; Ο κάθε λαός και ο κάθε άνθρωπος έχει τα δικά του ιδαίτερα χαρακτηριστικά, τα οποία του προσδίδουν μια «μοναδική» ομορφιά. Κατά πόσο όμως ένας λαός είναι ικανοποιημένος με την εμφάνισή του;

Απάντηση, στο όχι και τόσο χρήσιμο αυτό ερώτημα, έρχεται να δώσει μελέτη της γερμανικής εταιρείας έρευνας αγοράς GfK. Ποιός λαός λοιπόν είναι ο πιο χαρούμενος για την εμφάνισή του;

Σύμφωνα λοιπόν με την έρευνα, οι Μεξικανοί φαίνεται πως είναι ο πιο χαρούμενος για την εξωτερική του εμφάνιση λαός του κόσμου, με το 74% των κατοίκων της χώρας να δηλώνουν απόλυτα ή αρκετά ικανοποιημένοι.

Στη δεύτερη θέση της κατάταξης, με ποσοστό 71% σύμφωνα με την έρευνα, βρίσκεται η Τουρκία, ενώ το 65% των Ουκρανών και των Βραζιλιάνων δηλώνουν ικανοποιημένοι με την εμφάνισή τους.

Αρκετά υψηλά ποσοστά συγκεντρώνουν και οι Ισπανοί (64%), ενώ ακολουθούν οι κάτοικοι της Γερμανίας, της Αργεντινής και των ΗΠΑ με ποσοστά μεγαλύτερα του 60%.

Οι ερευνητές ζήτησαν από περίπου 27.000 ανθρώπους ηλικίας άνω των 15 ετών, σε 22 χώρες του κόσμου, να δηλώσουν κατά πόσο είναι ικανοποιημένοι με την εξωτερική τους εμφάνιση, με τους Μεξικανούς να αναδεικνύονται πρωταθλητές.

Πάντως, σύμφωνα με την έρευνα, δεν είναι όλοι οι λαοί χαρούμενοι με την εμφάνισή τους. Περισσότερο δυσαρεστημένοι αναδεικνύονται οι Ιάπωνες, με το 38% των κατοίκων της χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου να δηλώνει καθόλου ή λίγο ικανοποιημένο.

Αρκετά δυσαρεστημένοι εμφανίζονται και οι Βρετανοί, Ρώσοι και Νοτιοκορεάτες.

 

 

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: