Η drag queen αγρότισσα που κοιμάται με τα 11 γουρουνάκια της – «Είναι τα παιδιά μου»

Η drag queen Brandon Hilton δηλώνει αγρότισσα και λατρεύει το γεγονός ότι μοιράζεται το σπίτι και το κρεβάτι της με τα γουρουνάκια της, τα οποία θεωρεί παιδιά της! «Ζω με τα 11 γουρουνάκι μου στο σπίτι μου, σε διάφορα δωμάτιο, καταστρέφουν διάφορα πράγματα, όμως τα αγαπώ πολύ και θέλω να είναι τα πιο χαρούμενα στην πόλη», δήλωσε η 30χρονη από τη Νότια Καρολίνα.

Όπως είπε στο NeedToKnow.online, «κοιμούνται μαζί μου». «Μερικές φορές είναι μέχρι και επτά στο κρεβάτι ταυτόχρονα», λέει.

Αγαπούσε πάντα τα ζώα και αγόρασε το πρώτο της γουρουνάκι, τον Pig Pig, σε μια υπαίθρια αγορά πριν από επτά . «Δεν ήξερα τίποτα για τα γουρούνια και δεν είχα ιδέα σε τι έμπλεκα».

Η Hilton υιοθέτησε αργότερα την Princes, μεγαλώνοντας έτσι την «οικογένεια». «Όταν ο Pig Pig γνώρισε την Princess, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά και μάλλον έκαναν αρκετά τα βράδια. Από τότε τα γουρούνια έχουν γίνει 21».

View this on Instagram

A d by BRANDON HILTON (@brandonhilton)

Η ίδια ξοδεύει 100 δολάρια την εβδομάδα για τη διατροφή τους. «Τα θεωρώ παιδιά μου», λέει. «Ξεγεννάω κάθε ένα από αυτά και τα φιλάω από τη μέρα που γεννιούνται».

Ομολογεί πάντως ότι το να ζει σε ένα τέτοιο σπίτι δεν είναι πάντα ιδανικό. «Είναι μεγάλη πρόκληση όταν φοράω τακούνια. Όταν είμαι ντυμένη και έτοιμη να φύγω, πρέπει να τα βάλω μέσα για να πάω στην παράστασή μου», λέει.

Ακόμη και το μεγαλύτερο γουρουνάκι την έχει φέρει στα όριά της. «Ο Pig Pig μια φορά μπήκε στο drag δωμάτιό μου όπου φυλάω όλα τα καλά μου κοστούμια και τις περούκες», ανέφερε.

View this on Instagram

A d by BRANDON HILTON (@brandonhilton)

«Κατά κάποιο τρόπο έσπρωξε την πόρτα με τη μύτη και βρέθηκε με όλα μου τα καλά πράγματα. Ας πούμε ότι δοκιμάστηκε η αγάπη μου για εκείνον».

Σύμφωνα με την ίδια, «κάθε γουρούνι έχει τη δική του προσωπικότητα. Κάποια είναι πιο τρυφερά από άλλα, κάποια κοιμούνται μόνο σε συγκεκριμένα μέρη ή τρώνε συγκεκριμένα φαγητά». Ο Runt Runt θέλει να έχει τη δική του μερίδα και να μη μοιράζεται το φαγητό με τους υπόλοιπους.

Όσον αφορά την ίδια, λέει για τον εαυτό της: «Ήμουν πάντα performer, από πολύ μικρή ηλικία με έβαλαν στην εκκλησία και σε σχολικά έργα. Καθώς μεγάλωσα, άρχισα να δίνω παραστάσεις για την αδερφή μου και τη γιαγιά μου στο υπόγειό μας, φορώντας κοστούμια για το Halloween και περούκες που μου αγόραζε η γιαγιά».

View this on Instagram

A d by BRANDON HILTON (@brandonhilton)

«Είμαι των άκρων και σeξι. Είμαι επίσης εξεζητημένη και αστεία», λέει.

Ο,ΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙdrag Queenγουρουνια

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: