Ποιοι λένε οτι εμείς θα κάνουμε Ασκήσεις και Βολές που κάποιοι να …»Σκάσουν»! (video)

Πολλοί αναρωτιούνται και μαζί με αυτούς και εμείς για την Καταιγίδα των Βολών και Ασκήσεων που χτύπησε τις Ένοπλες Δυνάμεις και ειδικά το Στρατό Ξηράς τον τελευταίο μήνα και μάλιστα καταχείμωνο!

Αν όμως πάμε ποιο πίσω ο Στρατός Ξηράς αλλά και το Ναυτικό και η Αεροπορία δεν έχουν σταματήσει να εκτελούν σε κάθε ευκαιρία βολές με πραγματικά πυρά …

Να επισημάνουμε οτι το Πολεμικό μας Ναυτικό και η Αεροπορία συνεχίζουν ακάθεκτα το έργο τους και μάλιστα ξεκινώντας απο τις 7 ΜΑΡΤΙΟΥ έχουμε!

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ Π.Β. “ΚΑΡΑΒΙΑ” Ενεργοποίηση του Πεδίου Βολής “Καράβια” για δραστηριότητα πυρών από 7 έως 10 Μαρτίου, από 15 έως 17 και απ 21 έως 24 Μαρτίου, καθημερινά από 6π.μ. έως 1μ.μ. και στι 28, 29, 30 και 31 Μαρτίου από 5π.μ. έως 12μ. ανακοίνωσε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων.

Επίσης δραστηριότητα πυρών θα αναπτυχθεί από 4 έως 7 11 έως 14, 18 έως 21 και 25 έως 28 Απριλίου καθημερινά από 5π.μ. έως 12μ….Πάει λέγοντας !

Στο Στρατό Ξηράς μετά από τις ασυνήθιστες  ασκήσεις να χρονομετρούν σε πόλη ώρα θα φτάσουν τα Άρματα και τα Πυροβόλα σε θέσεις όχι απλώς διασποράς αλλά στους τομείς βολών … έχουμε και εκεί πληθώρα ασκήσεων τις επόμενες ημέρες!

Χαρακτηριστικά Ανώτατος Αξιωματικός του Επιτελείου που ρωτήθηκε αν θα κάνουμε βολές και Ασκήσεις την εβδομάδα των Κρίσεων και του χτισίματος των «Ηοt -Spot»…Μας δήλωσε με αφοπλιστική ειλικρίνεια !

Εμείς στο ΓΕΣ θα κάνουμε ασκήσεις και βολές ακόμη και αν στις Μονάδες και τα Συγκροτήματα  που προβλέπεται Στρατηγός και Ταξίαρχος μείνουν με Συνταγματάρχες εν όψει Κρίσεων !

Δεν σταματάμε τις Ασκήσεις και τις βολές στην Μεθόριο και τα νησιά που  κάποιοι να «σκάσουν» !Ούτε καταλαβαίνουμε απο Hot-Spot …Έτερο Εκάτερον !

Εμείς λένε μωρέ μπράβο και το χειροκροτήσουμε γιατί και τα Στελέχη  μας αλλά και οι Κληρωτοί μας που έχουν φορτωθεί τεράστιο έργο που στο κάτω  κάτω της Γραφής δεν τους ανήκει !



Πηγή:veteranos.gr

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: