Ποιο θετικό μήνυμα πέρασε η P J Condellis s.a στην ετήσια εκδήλωση Κοπής της Πίτας

Με σύνθημα «Οι άνθρωποι μας είναι η δύναμη μας» η P J Condellis s.a. διοργάνωσε και φέτος την ετήσια εκδήλωση Κοπής της Πίτας. Έγιναν δύο εκδηλώσεις. Μια για τους εργαζόμενους στην Αθήνα και μια για τους εργαζόμενους στη Θεσσαλονίκη. Η εταιρία  P J Condellis τηρεί κάθε χρόνο την παράδοση με τις εορταστικές εκδηλώσεις όπου μοιράζονται και τα σχετικά δώρα- και ταυτόχρονα ενισχύει το κλίμα θετικής ενέργειας και εκτίμησης προς όλους τους εργαζόμενους.

O Γιάννης Κοντέλλης, Διευθύνων Σύμβουλος της P J Condellis s.a. δήλωσε: «Είμαι περήφανος που ηγούμαι μιας τόσο εξαιρετικής ομάδας και εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου για την υποστήριξή της το 2023. Με τις σωστές κινήσεις, πάθος και ενθουσιασμό, καταφέραμε να αναπτυχθούμε ακόμα περισσότερο, αποδεικνύοντας ότι με οργανωμένη και ομαδική δουλειά οι στόχοι που βάζουμε μπορούν και πραγματοποιούνται».

Ως αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής φιλοσοφίας της εταιρίας είναι η έμπρακτη στήριξη των συνανθρώπων μέσα από ενέργειες και πρωτοβουλίες που βελτιώνουν την καθημερινότητα και συμβάλλουν στην κοινωνική πρόοδο. Το θετικό μήνυμα είναι η βοήθεια και η στήριξη των ανθρώπων που έχουν ανάγκη. Έτσι, το φαγητό που δεν καταναλώθηκε στη φετινή εκδήλωση διατέθηκε στην κοινωνική κουζίνα της ενορίας του Προφήτη Ηλία Ριζούπολης. Διοίκηση και εργαζόμενοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά.

 

 

Ποιο θετικό μήνυμα πέρασε η P J Condellis s.a στην ετήσια εκδήλωση Κοπής της Πίτας gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: