Το Citroen C3 κατέκτησε στην Ελλάδα, την πρώτη θέση στις ταξινομήσεις ανεξαρτήτως κατηγορίας

Τον Ιανουάριο ταξινομήθηκαν 1.064 Citroën C3 που σημαίνει ότι το γαλλικό αυτοκίνητο κατέκτησε ποσοστό 29% στην κατηγορία B.  Αντίστοιχα, την πρώτη θέση κατέκτησε το C3 Enterprise  στην κατηγορία των μικρών VAN με ποσοστό 67,8%!

Η Citroën το 2024 ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς. Κατέκτησε την τρίτη  θέση στο σύνολο των ταξινομήσεων για τον πρώτο μήνα του έτους, με 1.376 αυτοκίνητα (επιβατικά και επαγγελματικά) και μερίδιο 10,1%.

Στην αγορά των LCVs (εξαιρουμένων των pick-up), η Citroën βρέθηκε στη δεύτερη θέση με μερίδιο 16,8%.

Η πορεία αυτή που έχει η Citroen το πρώτο μήνα του 2024 επιβεβαιώνει πως το δημοφιλές μοντέλο της Γαλλικής μάρκας αποτελεί την ιδανική επιλογή για το υποψήφιο αγοραστικό κοινό.

Ανανεωμένη γκάμα

Η γκάμα των Citroen είναι ανανεωμένη. Ωστόσο αυτό που παίζει σημαντικό ρόλο είναι ότι οι υποψήφιοι πελάτες βρίσκουν εύκολα το μοντέλο που επιθυμούν. Η  Citroën διαθέτει επιλογές σε εκδόσεις βενζίνης, πετρελαίου, plug-in hybrid και αμιγώς ηλεκτρικές.  Η γκάμα της Citroën αποτελείται από τα μοντέλα AMI, C3, C3 Aircross, C4, C4X, C5 Aircross, C5 X και e-Berlingo που μπορούν να καλύψουν στο έπακρο τις προσδοκίες του αγοραστικού κοινού, ενώ διαθέτει και ολοκληρωμένες επιλογές για τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις που αναζητούν ένα καινούριο και σύγχρονο επαγγελματικό όχημα.

Ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο που παίζει ρόλο στην επιλογή των γαλλικών αυτοκινήτων είναι ότι όλα τα μοντέλα συνοδεύονται από 5ετή εργοστασιακή εγγύηση και πενταετή Οδική Βοήθεια.

Το Citroen C3 κατέκτησε στην Ελλάδα, την πρώτη θέση στις ταξινομήσεις ανεξαρτήτως κατηγορίας gr.

now24.gr-auto

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: