Ποια στιγμή της εβδομάδας χτυπάει κόκκινο η ερωτική επιθυμία;

Σύμφωνα με μια βρετανική έρευνα,
το Σάββατο, 7.37 μ.μ είναι η στιγμή της εβδομάδας που παίρνουν φωτιά τα κρεβάτια. Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται η έρευνα με αντικείμενο την πιο «κaυτή» στιγμή για τα περισσότερα ζευγάρια.

Οι μελετητές λοιπόν ανακάλυψαν ότι η πιο ερωτική ημέρα της εβδομάδας είναι το Σάββατο. Κάτι που εξηγείται με βάση τη λογική, καθώς οι καθημερινές υποχρεώσεις των ανθρώπων, ιδιαίτερα ζευγαριών που έχουν κ παιδιά, αφήνουν την ερωτική επιθυμία σε δεύτερη μοίρα.

Με βάση την έρευνα, που δημοσιεύθηκε στην Daily Mail, η επιθυμία «χτυπά κόκκινο» στις 4.33 μ.μ. του Σαββάτου, αλλά επειδή συνήθως η συγκεκριμένη ώρα δεν… προσφέρεται για γονείς ή εξαιτίας άλλων υποχρεώσεων, η ερωτική πράξη μετατίθεται για αργότερα και συγκεκριμένα για τις 7.37 μ.μ.

Σύμφωνα με στοιχεία της ιστοσελίδας Lovehoney.com, τα οποία επεξεργάστηκαν ψυχολόγοι και κοινωνιολόγοι βρετανικών πανεπιστημίων, το 44% θεωρεί το Σάββατο ως τν «αγαπημένη ημέρα για σeξ», ενώ το 24% ψήφισε την Κυριακή. Παράλληλα, η ημέρα των… ερωτικών βοηθημάτων είναι η Δευτέρα, ενώ το 25% ανδρών και γυναικών παραδέχθηκαν πως ξυπνούν με ορέξεις, αλλά το 15% τις καταπνίγει γιατί δεν προλαβαίνει να τις ικανοποιήσει.

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: