Πιστόριους: Σκότωσα τη Ρίβα χωρίς πρόθεση

Πιστόριους: Σκότωσα τη Ρίβα χωρίς πρόθεσηΔεν είχα να σκοτώσω τη , κυρία δικαστή, ούτε οποιονδήποτε άλλον, απάντησε ο  ολοκληρώνοντας δυόμισι ημέρες κατάθεσης υπό την καθοδήγηση του δικηγόρου του.Ο Νοτιοαφρικανός παραολυμπιονίκης παραδέχτηκε σήμερα τελευταία ημέρα της κατάθεσής του ότι έκανε ένα αλλά συνέχισε να υποστηρίζει ότι δεν είχε πρόθεση.

Αργότερα τον λόγο είχε ο εισαγγελέας Τζέρι Νελ περνόντας στην επίθεση αρχίζοντας την εξέταση του κατηγορούμενου Πιστόριους. «Σκοτώσατε τη Ρίβα Στέενκαμπ, έτσι δεν είναι;» ρώτησε.»Εκανα ένα λάθος», παραδέχτηκε ο Πιστόριους.

Νωρίτερα ο Πιστόριους κλαίγοντας με λυγμούς είχε περιγράψει τις στιγμές αμέσως μετά τον πυροβολισμό και τις προσπάθειές του να κρατήσει στη ζωή τη Ρίβα Στέενκαμπ, η οποία είχε δεχτεί τρεις σφαίρες από τις τέσσερις που έριξε ο Πιστόριους και διαπέρασαν την κλειδωμένη πόρτα της τουαλέτας.

Ο Πιστόριους κινδυνεύει με εάν καταδικαστεί για φόνο.Ο ίδιος συνεχίζει να δηλώνει ότι ο φόνος ήταν ένα τραγικό λάθος και ότι πυροβόλησε περνώντας τη Ρίβα για διαρρήκτη.

Tags: , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: