Πείραμα δείχνει πώς αντιδρούν οι άντρες όταν βλέπουν μία μεθυσμένη γυναίκα

Μία γυναίκα προσποιήθηκε ότι είναι μεθυσμένη για να δει τον τρόπο που θα αντιδράσουν οι άντρες.

Το κοινωνικό πείραμα έγινε ένα απόγευμα στους δρόμους της Μαδρίτης. Στο 10λεπτο βίντεο που ανέβασε στο YouTube η κλινική «Centro Europeo Neurosalus» φαίνεται η γυναίκα που είναι ηθοποιός να πίνει αλκοόλ από ένα μπουκάλι.

Ντυμένη με σeξι ρούχα δείχνει ζαλισμένη. Λίγο αργότερα μία παρέα από άντρες την πλησιάζει, αντί όμως να της προσφέρει βοήθεια της λέει ότι δεν έχει πιει αρκετά. Εκείνη τους έχει ενημερώσει ήδη ότι έχει χαθεί και ότι δεν έχει μπαταρία στο κινητό της για να ειδοποιήσει τους φίλους της, ενώ συνέχεια τονίζει ότι έχει πιει πολύ.

Το βίντεο συνεχίζει με την προσπάθεια δύο φίλων να «ρίξουν» και αυτοί την φαινομενικά μεθυσμένη κοπέλα. Αφού την πλησιάζουν της προτείνουν να πάνε παρέα να πιούνε περισσότερο αλκοόλ. Παρά το γεγονός ότι εκείνη τους τονίζει ότι είναι ήδη αρκετά μεθυσμένη, εκείνοι την αρπάζουν από τους ώμους και επιμένουν να πιει περισσότερο αλκοόλ. Στη συνέχεια, την καλούν και στο δωμάτιο του ξενοδοχείου τους όπου όπως της λένε μπορεί να χρεώσει το τηλέφωνό τους.

Το πιο συγκλονιστικό περιστατικό όμως συμβαίνει λίγο αργότερα όταν ένας άντρας που την έχει παρατηρήσει ήδη να περιμένει μόνη της, την πλησιάζει και την οδηγεί σε ένα έρημο στενό. Εκεί την κολλάει στον τοίχο και προσπαθεί αρκετές φορές να τη φιλήσει.

Το πιο εξοργιστικό όμως είναι το γεγονός ότι δεν σταματάει ακόμα και όταν παρεμβαίνει ένας άντρας από την παραγωγή. Τότε με αυθάδεια του λέει ότι την γνωρίζει και ότι δεν πρόκειται να την αφήσει.

Παρόλα αυτά ο συνεργάτης της ηθοποιού καταφέρνει να την απελευθερώσει και να την οδηγήσει σε ασφαλές μέρος, ενώ ακούγεται να της τονίζει ότι δεν πρέπει να αφήνει κανέναν να την αγγίζει.

   ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: