Παυλόπουλος σε μαθητές: Αντισταθείτε στον πειρασμό του τσιγάρου

Σε ομιλία του για την έναρξη του 10ου Πανελλήνιου Μαθητικού Συνεδρίου «Παιδεία για έναν Κόσμο Χωρίς Κάπνισμα», το οποίο φιλοξενήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων «Ζακλίν ντε Ρομιγί» του υπουργείου Παιδείας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, κάλεσε τους μαθητές να αντισταθούν στον πειρασμό του τσιγάρου.

Ο κ. Παυλόπουλος σημείωσε πως η ενεργή τους συμμετοχή στην πρόληψη του καπνίσματος δεν τους προστατεύσει μόνο από έναν ύπουλο εχθρό αλλά επιπλέον θα αποδείξει τη δύναμη της προσωπικότητάς τους. Παράλληλα κάλεσε την πολιτεία, το σχολείο και την οικογένεια να επιδείξουν την έμπρακτη συμπαράστασή τους στον αγώνα τους αυτόν.

Ακόμη, εξήρε το έργο του επικεφαλής της επιτροπής εμπειρογνώμων για τον έλεγχο του καπνίσματος, καθηγητή Παναγιώτη Μπεχράκη για να υπογραμμίσει τη σημασία της συνέχειας στην πολιτική και ειδικά στον τομέα της Παιδείας. «Στην πολιτική συμβουλές δεν υπάρχουν, έλεγε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Λέω όμως πως ο καλύτερος τρόπος για να τιμήσει ένας υπουργός τον ρόλο του είναι να διατηρήσει το θετικό έργο του προκατόχου του και να προσθέσει ό,τι καλύτερο διαθέτει ο ίδιος».

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: