Ηλιούπολη: Η στιγμή που ο τσαντάκιας στοχοποιεί την άτυχη ηλικιωμένη – Στη τσάντα υπήρχαν μόνο τα κλειδιά

Κάμερα κλειστού κυκλώματος κατέγραψε τις κινήσεις του 36χρονου αλλοδαπού λίγο πριν την επίθεση σε ηλικιωμένη γυναίκα το βράδυ της 10ης Νοεμβρίου στην Ηλιούπολη για να της κλέψει την τσάντα που οδήγησε στον θανατηφόρο τραυματισμό της. Ο δράστης έχει εντοπιστεί και συλληφθεί από τις Αρχές τα τελευεταία 24ωρα.

Συγκεκριμένα στο βίντεο του Mega φαίνεται ο 36χρονος αλλοδαπός δράστης που επιβαίνει στο μηχανάκι που έκλεψε προκειμένου να πραγματοποιήσει τη ληστεία, ενώ ακρίβως λίγο πριν εμφανιστεί στα πλάνα φαίνεται να διασχίζει τον δρόμο το άτυχο θύμα της επίθεσης — μία 83χρονη γυναίκα που από την επίθεση έπεσε και χτύπησε στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι, όπου και κατέληξε ύστερα από λίγες μέρες.

Το τραγικό της υπόθεσης -πέραν του άδικου χαμού της ηλικιωμένης- είναι ότι μέσα στην κλεμμένη τσάντα δεν υπήρχαν χρήματα, ούτε κάποιο αντικείμενο αξία, παρά μόνο τα κλειδιά του σπιτιού της!

Σημειώνεται ότι λίγες μέρες μετά τη θανατηφόρα επίθεση -το πρωί της 28ης Νοεμβρίου- ο αδίστακτος δράστης προχώρησε σε ακόμη μία επίθεση σε ηλικιωμένη, αυτή τη φορά σε βάρος μιας 75χρονης, ξανά στην περιοχή της Ηλιούπολης η οποία τραυματίστηκε σοβαρά σπάζοντας το χέρι της και χτυπώντας σε πολλά μέρη του σώματός της κατά την πτώση μετά το δυνατό τράβηγμα της τσάντας από τον ώμο της.

Οι δύο επιθέσεις εξιχνιάστηκαν χθες από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, όταν ο τσαντάκιας εντοπίστηκε στην Ηλιούπολη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Νοτιοανατολικής Αττικής. Διαπιστώθηκε επιπλέον ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση φυλάκισης 15 μηνών για κλοπή.

Σημειώνεται επίσης πως η μοτοσικλέτα είχε βρεθεί εγκαταλελειμμένη στην ίδια περιοχή από αστυνομικούς της Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. και είχε αποδοθεί στον ιδιοκτήτη της.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, καθώς και σε επαγγελματικό χώρο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ο ρουχισμός που χρησιμοποίησε κατά τη διάπραξη των ληστειών, 53 ναρκωτικά χάπια, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: