ΗΠΑ: Πέντε «όχι» είχε πει η Τζιλ στον Μπάιντεν μέχρι να αποδεχθεί την πρόταση γάμου

Γυρνώντας πίσω στον χρόνο, δύσκολη αποδείχθηκε η πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Τζιλ Μπάιντεν, καθώς, προτού αποδεχθεί την πρόταση γάμου που της έκανε ο Αμερικανός πρόεδρος, του είχε ρίξει όχι μία, ούτε δύο αλλά… πέντε «χυλόπιτες».

Κι όμως ο Τζο Μπάιντεν, από την πλευρά του, απέδειξε πως ο επιμένων νικά.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ, στη διάσημη ηθοποιό Ντρου Μπάριμορ, όπως αναφέρει το CNN, ο ένοικος του Λευκού Οίκου δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι, η δεύτερη σύζυγός του, Τζιλ, του έβγαλε το… λάδι μέχρι να του πει το πολυπόθητο «ναι» .

Επιπλέον, παραδέχτηκε πόσο δύσκολο ήταν να ξαναρχίσει να βγαίνει ραντεβού ύστερα από το τροχαίο δυστύχημα που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο της πρώτης συζύγου και του μωρού τους, Ναόμι, το 1972.

Όπως είπε στην Ντρου Μπάριμορ, κάποιοι φίλοι του κανόνισαν κάποια στιγμή ένα ραντεβού στα… τυφλά με τη Τζιλ, με την οποία όπως λέει, ήταν ένας «κεραυνοβόλος έρωτας». Μόλις την είδε, όπως υποστήριξε, κατάλαβε ότι ήταν η γυναίκα που ήθελε να παντρευτεί.

Αποκάλυψε επίσης ότι, μόλις δύο φορές στη ζωή του έχει νιώσει αυτό το αίσθημα.

Επιπλέον, είπε ότι χρειάστηκε πολύς χρόνος και κόπος για να πείσει την Τζιλ να αποδεχθεί την πέμπτη πρόταση γάμου.

Μάλιστα, όπως είπε, οφείλει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους γιους του που έκαναν τα πάντα για να την πείσουν να τον παντρευτεί.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ παραδέχτηκε ότι ο Μπο και ο Χάντερ συμφώνησαν πως μπορούσαν όλοι να παντρευτούν ως οικογένεια τη Τζιλ, κάτι που έπεισε και την ίδια.

Από την πλευρά της, η Τζιλ , όπως λέει, είχε ενδοιασμούς για το γάμο διότι, «έπρεπε να βεβαιωθεί ότι θα είχε διάρκεια».

«Είχαν χάσει τη μητέρα και την αδερφή τους και ήθελα να ξέρω πώς θα λειτουργήσει γιατί είχαν χάσει πάρα πολλά», είπε χαρακτηριστικά.

Η Τζιλ αποκάλυψε, μάλιστα, ότι, κάθε χρόνο, με την έλευση του νέου έτους, εκτός από το δώρο που της προσφέρει ο σύζυγός της, της γράφει κι ένα ποίημα.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: