Τρέξτε να προλάβετε: Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου προσφέρεται το Citroen C3 Aircross

Η πρόταση της ελληνικής εταιρίας που αντιπροσωπεύει τα γαλλικά αυτοκίνητα της Citroen στη χώρα μας με την απόσυρση των παλαιών αυτοκινήτων, είναι εξαιρετική. Πρώτον γιατί η προσφορά της απόσυρσης ισχύει και για το αναβαθμισμένο μοντέλο C3 Aircross και δεύτερον γιατί ο χρόνος παράδοσης είναι θεωρητικά σύντομος. Το SUV C3 Aircross, εκτός από την άνεση που προσφέρει– διαθέτει καθίσματα advanced comfort- έχει και κορυφαία πρακτικότητα αλλά και άνεση στην οδήγηση. Ακόμη μπορείτε να κινείστε σε χωματόδρομους χωρίς να τρέμει η καρδιά σας μην χτυπήσετε σε κάποια πέτρα (απέχει 18 εκατοστά από το έδαφος) .

Ο χώρος για τις αποσκευές μπορεί να κυμανθεί από τα 410 έως τα 520 λίτρα ανάλογα με τη θέση του πίσω καθίσματος (από τους κορυφαίους στην κατηγορία του), το οποίο όταν αναδιπλωθεί, προσφέρει ένα γενναιόδωρο χώρο 1.289 λίτρων.
Όμως το σπουδαιότερο είναι οι κινητήρες που θεωρούνται από τους πιο οικονομικούς στην κατανάλωση. Το C3 Aircross μπορείτε να το βρείτε είτε με κινητήρες βενζίνης (PureTech) είτε με πετρελαίου (BlueHDi).

Ο πετρελαιοκινητήρας επωφελείται από μηδενικά τέλη κυκλοφορίας χάρη στους ιδιαίτερα χαμηλούς ρύπους.
Μπορεί η Κυβέρνηση να μην κατάφερε να επαναφέρει το μέτρο της απόσυρσης για να απαλλαχθούμε από τα σαραβαλάκια που μολύνουν την ατμόσφαιρα, το κατάφερε όμως η Citroen. Τι μπορούν να κάνουν οι υποψήφιοι πελάτες και πως μπορούν να βγουν κερδισμένοι από αυτήν την προσφορά;

Η λογική είναι απλή. Η Citroen τους δίνει τη δυνατότητα να ανταλλάξουν ή να αποσύρουν το παλιό τους αυτοκίνητο στην καλύτερη τιμή της αγοράς και να επιλέξουν μέσα από την πλήρη γκάμα μοντέλων της, το δικό τους, ολοκαίνουργιο Citroën.
Γιατί όμως είναι σημαντική η προσφορά που κάνει η Citroen στην Ελλάδα;
Όλοι γνωρίζουμε ότι υπάρχουν χιλιάδες αυτοκίνητα που είτε κυκλοφορούν ακόμη στους δρόμους αφήνοντας στο πέρασμά τους παραπέτασμα καπνού (CO2) η βρίσκονται παρατημένα στους δρόμους χωρίς φυσικά πινακίδες με αποτέλεσμα να γίνονται εστίες μόλυνσης.

Τώρα είναι ευκαιρία για όσους δεν ξέρουν τι να τα κάνουν. Μπορούν να τα «διώξουν» χωρίς να χάσουν χρήματα και ταυτόχρονα να αποκτήσουν φθηνότερα ένα ολοκαίνουργιο C3 Aircross.
Η Citroen με αυτό το μοναδικό πρόγραμμα απόσυρσης αποδεικνύει ότι συνδέεται άρρηκτα με τους ανθρώπους στην καθημερινή τους ζωή και τη μετακίνησή τους. Παράλληλα δημιουργεί προϊόντα και υπηρεσίες που κάνουν εύκολη την απόκτηση και τη χρήση ενός νέου αυτοκινήτου. Το καλό είναι ότι η ελληνική αντιπροσωπεία μετά από κάθε παραγγελία προσδιορίζει τον χρόνο παράδοσης, κάτι που εξυπηρετεί τους αγοραστές.
Το C3 Aircross έχει αναβαθμιστεί πλήρως σε όλους τους τομείς και ξεχωρίζει στην κατηγορία του. Το μπροστινό μέρος είναι πλήρως ανασχεδιασμένο, δείχνει πιο εκφραστικό, έχει νέους χρωματικούς συνδυασμούς και προσφέρει μεγαλύτερη άνεση για τους επιβάτες. Προσφέρει εξαιρετική ευρυχωρία, ιδίως όσον αφορά το χώρο για τα πόδια των πίσω επιβατών που είναι από τους κορυφαίους στην κατηγορία ενώ το πίσω κάθισμα κινείται κατά 150 mm προς τα εμπρός ή προς τα πίσω, σε δύο ανεξάρτητα μέρη. Ένα άλλο βασικό πλεονέκτημα του εσωτερικού είναι η εξαιρετική του φωτεινότητα χάρη στις μεγάλες γυάλινες επιφάνειες, τα πίσω φινιστρίνια και την πανοραμική γυάλινη οροφή
Στο δρόμο είναι ευέλικτο και διατηρεί όλες τις εντυπωσιακές του δυνατότητες για κίνηση σε κάθε είδους έδαφος, με το προηγμένο σύστημα Grip Control με Hill Assist Descent.
Με την εισαγωγή των καθισμάτων Advanced Comfort που εγκαινιάστηκαν στα C4 Cactus και C5 Aircross, κερδίζει πόντους στον τομέα της άνεσης. Πιο απλά κάνει τη ζωή των επιβατών πιο εύκολη είτε κινούνται στην πόλη είτε ταξιδεύουν. Πρόκειται για ένα ασφαλές αυτοκίνητο που χαίρεσαι να το οδηγείς.
Το νέο C3 Aircross προσφέρει ένα πλήρες φάσμα τεχνολογιών για να εξασφαλίσει ακόμη μεγαλύτερη ηρεμία και ασφάλεια πίσω από το τιμόνι.
Διαθέτει 12 διαισθητικά συστήματα υποβοήθησης οδήγησης, με την έγχρωμη οθόνη του Head Up Display να περιλαμβάνεται σε αυτά, Grip Control με Hill Assist Descent και 5 τεχνολογίες συνδεσιμότητας για να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο ο οδηγός και οι επιβάτες τη νέα οθόνη αφής 9 ιντσών σε συνδυασμό με το Citroën Connect Nav, καθώς και την ασύρματη φόρτιση για smartphone. Το παρκάρισμα γίνεται πανεύκολα χάρη στην κάμερα οπισθοπορείας με Top Rear Vision. Οι προβολείς LED ανήκουν στο βασικό εξοπλισμό. Τέλος διαθέτει επίσης νέες ζάντες αλουμινίου 16 και 17 ιντσών.

Τρέξτε να προλάβετε: Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου προσφέρεται το Citroen C3 Aircross gr.

now24.gr-auto

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: