Πάρτι… συνωστισμού σε beach bar στον Άλιμο: 20.000 ευρώ πρόστιμο και δίμηνο λουκέτο

Πάνω από 1.000 άτομα βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης σε beach bar στον Άλιμο, προκαλώντας την άμεση αντίδραση του Δήμου.

Ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, μίλησε στο OPEN λέγοντας: «το πάρτι δεν είχε προηγούμενο. Στο μαγαζί μπήκε δίμηνο λουκέτο και επιβλήθηκε πρόστιμο 20.000 ευρώ».

Η συγκεκριμένη απόφαση, σύμφωνα με τον δήμαρχο, θα εφαρμοστεί σήμερα, ενώ πρόσθεσε: «Πρέπει να επιβάλλονται τα μέτρα που έχει βάλει η κυβέρνηση για τον κορονοϊό. Ας μην χρειάζονται κηδεμόνες αλλά να τηρούν τα μέτρα».

Το συγκεκριμένο πάρτι, όπως αναφέρθηκε από το κανάλι, διαφημιζόταν εδώ και μία εβδομάδα μέσω των social media.

Στο βίντεο φαίνονται και οι εικόνες από το χθεσινοβραδινό πάρτι συνωστισμού

«Κανένας δεν μπορεί να παίζει με τη δημόσια υγεία»

Μάλιστα ο δήμαρχος Αλίμου έκανε και την ακόλουθη ανάρτηση στο Facebook: «Οι εικόνες που κυκλοφορούν σήμερα στο διαδίκτυο και τους τηλεοπτικούς σταθμούς από το χθεσινοβραδυνό πάρτι καταστήματος στην Παραλία του Αλίμου αποτελούν προσβολή και πρόκληση για όλους μας.

Κανένας δεν μπορεί να παίζει με τη δημόσια υγεία. Κανένας δεν μπορεί να περιφρονεί τη σκληρή προσπάθεια που εδώ και 3 μήνες έχει κάνει όλη η κοινωνία μας για να αποφύγει τα χειρότερα.

Στηρίζουμε τα καταστήματα και θέλουμε να είναι ανοιχτά, τόσο για να ψυχαγωγείται ο κόσμος, όσο και για να υπάρχουν θέσεις εργασίας.

Πρέπει όμως και τα καταστήματα να βοηθούν τον εαυτό τους, να σέβονται το κοινωνικό σύνολο και τη δημόσια υγεία.

Σήμερα το απόγευμα προχωράμε στην επιβολή των κυρώσεων που προβλέπει ο Νόμος για τη συγκεκριμένη σοβαρή παράβαση: σφράγιση του Καταστήματος για 2 μήνες και πρόστιμο 20.000 €.

Ταυτόχρονα, στέλνουμε ένα μήνυμα σε όλα τα παραλιακά καταστήματα: να σεβαστούμε την υγεία των ανθρώπων και τους κανόνες που είναι ίδιοι για όλους. Να προσφέρουμε ψυχαγωγία και διασκέδαση, χωρίς να ξεπερνάμε τα όρια που θέτει η συγκυρία και οι κανόνες της πολιτείας».

ellada

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: