Παροξυσμός στη Βρετανία για τους κοιλιακούς της βοσκοπούλας με τα 9 παιδιά [Εικόνες]

Παροξυσμό προκάλεσαν οι φωτογραφίες μιας βοσκοπούλας, μητέρας 9 παιδιών, στη Βρετανία.

Η Αμάντα Οουεν, γνωστή στη Βρετανία από τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα του Channel 5 «Our Yorkshire Farm», το οποίο είναι μια σειρά-ντοκιμαντέρ που παρακολουθεί τη ζωή της Αμάντα, του συζύγου της και των 9 παιδιών τους στο αγρόκτημά τους στο Γιορκσάιρ, πόσταρε κάποιες νέες φωτογραφίες της με τους ακολούθους τους να σχολιάζουν τους τονισμένους της κοιλιακούς και τη γενικότερη φυσική της κατάσταση, μετά από εννιά εγκυμοσύνες.

«Μοιάζεις απίστευτη, ποιος χρειάζεται γυμναστήριο όταν τρέχεις στο αγρόκτημα». «Τζιζζζζ, αυτό το σώμα μετά από 9 παιδιά;», είναι μόνο κάποια από τα σχόλια.

Η Αμάντα και η οικογένειά της που ζουν όμορφα στη φάρμα τους ενθουσιάζουν τους Βρετανύς που παρακολουθούν φανατικά το πρόγραμμα. Η 46χρονη, με ύψος 1,87 εκ., αν και την προέτρεπαν να ακολουθήσει την ίδια καριέρα με τη μητέρα της, που ήταν μοντέλο, αποφάσισε πριν χρόνια μαζί με τον άνδρα της να γίνουν βοσκοί, να φτιάξουν τη δική τους φάρμα και να μεγαλώσουν εκεί την οικογένειά τους.

Από τότε δημιούργησε την «ονειρεμένη ζωή» της και όπως φαίνεται αυτό αρέσει και στους Βρετανούς τηλεθεατές, οι οποίοι επαινούν την Αμάντα και τον Κλάιβ για τον τρόπο που μεγαλώνουν τα παιδιά τους.

Η 46χρονη τώρα αποκάλυψε ότι όταν δεν ασχολείται με τις δουλειές της φάρμας, της αρέσει να ζωγραφίζει. Μοιράστηκε, μάλιστα, κάποια καρέ με τους εντυπωσιακούς πίνακές της και την ίδια φυσικά να στέκεται περήφανη πλάι στα έργα της.

Φορώντας ένα κοντό ροζ φόρεμα και τακούνια φάνηκαν και τα πόδια της Αμάντα με το Instagram να σχολιάζει ξανά ενθουσιασμένο.

Η 46χρονη στο παρελθόν είχε αναφέρει ότι της αρέσουν τα σeξι ρούχα, αστειευόμενη ότι δεν μπορούσε να πηγαίνει παντού με το τσοπανόσκυλό της και τη γκλίτσα της.

Μιλώντας στον The Sun πριν λίγο καιρό, είπε: «Μπορώ να τρέξω πίσω από ένα πρόβατο με τη φούστα μου, αν το θέλω. Είμαι αυτή που είμαι και αν κάποιος μου πει ”μπορείς να έρθεις στο στούντιο για να μιλήσεις για τη δουλειά σου ως βοσκός” να είσαι σίγουρη ότι θα πάω φορώντας στιλέτο και κάτι στενό, αν αυτό πραγματικά θέλω να κάνω».

Πηγή: iefimerida.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: