«Πάρε με»! Το νέο άρωμα που… αδυνατίζει

«Πάρε με», είναι το όνομα του γαλλικού αρώματος που υπόσχεται πολλά…  Για τους εμπνευστές του είναι το πρώτο παγκοσμίως άρωμα που αδυνατίζει. Το «Πάρε με» είναι

προϊόν της γαλλικής εταιρείας αρωμάτων Robertet. Εμπεριέχει συστατικά που λειτουργούν ως αγχολυτικά καθώς η γυναίκα που το φοράει, πλημμυρίζεται από ικανοποίηση και ευεξία. Τα μαγικά συστατικά του είναι, μεταξύ άλλων, καφεΐνη, απόσταγμα σπιρουλίνας – το οποίο είναι ευεργετικό για το σώμα καθώς ενεργοποιεί την διαδικασία της λιπόλυσης – περγαμόντο, μανταρίνι, γκρέιπφρουτ, βανίλια, σανταλόξυλο. 
 
Στη Γαλλία, το φρουτώδες λουλουδένιο άρωμα που αδυνατίζει τις γυναίκες κυκλοφόρησε το έτος 2011.  
   
Η χρήση του είναι πανεύκολη. Δεν έχει κανείς παρά να ψεκάσει γενναιόδωρα το σώμα του με το άρωμα αυτό. Θα πρέπει όμως η κυρία που το βάζει να ψεκάζει κυρίως συγκεκριμένα σημεία όπως το ντεκολτέ, ο λαιμός και οι καρποί των χεριών έτσι ώστε το άρωμα να έρχεται σε άμεση επαφή με το δέρμα και να έχει πιο άμεσο αποτέλεσμα.  

Στη Βρετανία, οι παραγγελίες του αρώματος προτού κυκλοφορήσει στη χώρα ξεπέρασαν τις 6 χιλιάδες. Οι κυρίες που θέλουν να το προμηθευτούν μπορούν να το αγοράσουν από το Perfume Shop. 

Η σύνθεση του αρώματος είναι αποτέλεσμα επιστημονικής έρευνας την οποία διενήργησε το Κέντρο Βιολογικής Έρευνας και Πειραμάτων. Η έρευνα έγινε σε δείγμα γυναικών, 18 έως 75 ετών και έδειξε πως το 75% των γυναικών που το δοκίμασαν για 28 μέρες, ένιωσαν ένα αίσθημα άνεσης ενώ το 85% είχε αισθητά μειωμένη όρεξη για φαγητό.

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: