Παράθυρο για Κατίδη άφησε σε Μπάγεβιτς ο πρόεδρος της ΕΠΟ.

Παράθυρο για Κατίδη άφησε σε Μπάγεβιτς ο πρόεδρος της ΕΠΟ.

 -Μπάγεβιτς υπέρ Κατίδη .
-«Ασπίδα» για τον Γιώργο Κατίδη ύψωσε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς σε συνομιλία που είχε στην Βοσνία με τον Γιώργο Σαρρή..

 Μπορεί ο Γιώργος Κατίδης να τιμωρήθηκε με ισόβιο αποκλεισμό από την ΕΠΟ για τον «χαιρετισμό» του, πανηγυρίζοντας το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Βέροια, πλην όμως δεν αποκλείεται η συγκεκριμένη απόφαση να αλλάξει.

Συμπέρασμα, το οποίο προκύπτει από τη συζήτηση που είχαν ο Ντούσαν Μπάγεβιτς με τον Γιώργο Σαρρή, στο περιθώριο του παιχνιδιού της Εθνικής στην Βοσνία.

Ο Σέρβος τεχνικός έκανε το τραπέζι στα μέλη της ελληνικής αποστολής και κάποια στιγμή η συζήτηση «πήγε» στο θέμα του μεσοεπιθετικού της .

Ο Μπάγεβιτς ξεκαθάρισε μεν ότι αυτό που έκανε ο Κατίδης ήταν λάθος, πλην όμως χαρακτήρισε άδικη την του ισόβιου αποκλεισμού, τονίζοντας ότι θα είναι καταστροφική για ένα νέο παιδί.

 Το νέο στοιχείο της υπόθεσης, πάντως, προκύπτει από την απάντηση του προέδρου της ΕΠΟ, ο οποίος άφησε ουσιαστικά ανοικτό το ενδεχόμενο αλλαγής πλεύσης από την Ομοσπονδία.

Ο Σαρρής, λοιπόν, έδωσε δίκιο στον Μπάγεβιτς, τονίζοντας ότι η απόφαση πάρθηκε εν θερμώ και με δεδομένο το κλίμα που είχε δημιουργηθεί εναντίον του Κατίδη και πρόσθεσε ότι κάποια στιγμή θα ξαναδεί το θέμα.

SportDog

Παράθυρο για Κατίδη άφησε σε Μπάγεβιτς ο πρόεδρος της ΕΠΟ.

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: