Πανέτοιμοι οι «Κοκκινομπερέδες» της 71 Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας…Για όπου απαιτηθεί! (φώτο)

Πανέτοιμοι  είναι οι Κοκκινομπερέδες της 71 Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας…Για όπου απαιτηθεί και το απέδειξαν στο 4ήμερο της Επιχειρησιακής εκπαίδευσης που ενήργησαν ημέρα και νύχτα  με πραγματικά πυρά !

Η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία μια από τις Μονάδες κόσμημα των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων αποτελεί την Ισχυρή Σάρισα στο Πεδίο της Μάχης του  Γενικού Επιτελείου Στρατού και το αποδεικνύει αθόρυβα και  καθημερινά!

 Τα πολυβόλα οπλίζουν και βαράνε και μάλιστα όχι μόνο απο Μαχητές αλλά και απο Μαχήτριες

Στο πλαίσιο της επιχειρησιακής εκπαίδευσης της 71 Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας «ΠΟΝΤΟΣ», πραγματοποιήθηκε από 05 έως 08 Οκτωβρίου στο Πεδίο Ασκήσεων «ΑΣΚΟΥ – ΠΡΟΦΗΤΗ» 4ήμερο Επιχειρησιακής Εκπαιδεύσεως.
Η εκπαίδευση περιέλαβε επιχειρησιακές δραστηριότητες, ανάλογες του είδους και της αποστολής της Ταξιαρχίας. (Άμεση επέμβαση  Αερομεταφερόμενων δυνάμεων και χτύπημα με όλα τα μέσα )
Διεξήχθησαν Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων (ΤΑΜΣ) Αεροκίνητου Λόχου με πραγματικά πυράς, εκπαίδευση σε  Αντιαεροπορικές Βολές (Α/Α)με Κατευθυνόμενα Βλήματα (Κ/Β) Stinger με τη χρήση τηλεχειριζόμενου ιπταμένου ομοιώματος αεροσκάφους,

Βολές Βαρέων Όπλων Πεζικού (ΒΟΠ), κανονική ανάπτυξη Μοίρας Πυροβολικού, ταχεία ανάπτυξη Πυροβολαρχίας και βολή  όλμων (ημέρα και νύχτα).


Πηγή:veteranos.gr

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: