Παλαιό Φάληρο: Βίντεο ντοκούμεντο από γυναίκα που λεηλατεί μίνι μάρκετ

Στη δημοσιότητα ήρθε βίντεο με μια γυναίκα η οποία φέρεται να έχει λεηλατήσει αρκετά μίνι μάρκετ στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου.

Στο βίντεο φαίνεται η γυναίκα να μπαίνει σε μίνι μάρκετ και να αρπάζει προϊόντα από τα ράφια τα οποία στη συνέχεια βάζει σε τσάντες που έχει μαζί της.


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cok8s1tpwgk1)

Τη δράση της γυναίκας περιέγραψε στο MEGA ιδιοκτήτης μίνι μάρκετ στην περιοχή. «Το απόγευμα της Κυριακής, ανεβαίνοντας στο μαγαζί είδα να λείπουν κάποια προϊόντα, ρώτησα τη σύζυγό μου εάν έχουν πωληθεί τα προϊόντα και μου απάντησε πως δεν έχουν πωληθεί. Ανέτρεξα στο βίντεο και είδα ότι η συγκεκριμένη γυναίκα είχε κλέψει όχι μόνο από το σημείο με τις κονσέρβες, αλλά και όλο το κατάστημα. Μάλιστα ανατρέξαμε και σε προηγουμένη ημερομηνία και είδαμε ότι το έχει ξανακάνει. Δεν είναι πελάτισσά μας έχει έρθει απλώς δύο φορές», είπε αρχικά ο επιχειρηματίας.

«Πήρε λάδια, κονσέρβες, καφέδες και μέλι. Τα βάζει στο σακ βουαγιάζ της. Δεν μπορούμε να κάνουμε έλεγχο στις τσάντες, προφανώς μπαίνοντας είχε φουσκώσει τις τσάντες της και βγαίνοντας δεν μας έκανε εντύπωση. Αν δείτε, είναι μεγάλο το βάρος που παίρνει και η συγκεκριμένη, που είναι πάνω από 55-57 ετών κυκλοφορεί με απίστευτη άνεση με αυτό το βάρος στην πλάτη», συμπλήρωσε.

«Τις δύο φορές πήρε και έφερε στο ταμείο δύο αναψυκτικά και ένα πακέτο πατατάκια, ενώ τη δεύτερη πήρε ένα συσκευασμένο τρόφιμο. Είμαστε δύο άτομα το απόγευμα δεν μπορούμε να ελέγξουμε. Έχουμε τη φωτογραφία της, έχει έρθει και η αστυνομία και έχει πάρει υλικό», κατέληξε ο ιδιοκτήτης του μίνι μάρκετ στο Παλαιό Φάληρο.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: