Όταν η αναζήτηση δώρων γίνεται η πιο… fun εμπειρία!

Όταν η αναζήτηση δώρων γίνεται η πιο… fun εμπειρία!

Η επιλογή ενός δώρου δεν είναι η πιο εύκολη υπόθεση, ειδικότερα δε αν οι προτιμήσεις σου διαφέρουν κατά πολύ από εκείνες του αγαπημένου σου προσώπου. Αν μάλιστα έχεις ένα… θεματάκι με την αποφασιστικότητα, όπως εμείς, τότε το πιο πιθανό είναι πως μπορεί να περάσεις ολόκληρες ώρες μέσα σε ένα κατάστημα και να φύγεις με… άδεια χέρια!

Την περασμένη εβδομάδα, λοιπόν, αποφασίσαμε να κάνουμε την αγορά δώρων μια… παρεΐστικη υπόθεση. Αφού τελειώσαμε από το γραφείο, ξεκινήσαμε όλες μαζί για το Golden Hall για να βρούμε τα δωράκια που θέλαμε.

Πώς τα πήγαμε; Το «πείραμα» στέφθηκε, παραδόξως, με επιτυχία και αυτό το τονίζουμε διότι όλες έχουμε διαφορετικά στυλ και απόψεις όσον αφορά στα outfits και το μακιγιάζ. Ναι, βρήκαμε εύκολα τα δώρα που ψάχναμε και περάσαμε και πολύ καλά. Ποια γυναίκα μπορεί να πει, άλλωστε, «όχι» σε ένα απόγευμα με ψώνια, καφέ και απολαυστικό φαγητό;

Η βόλτα μας ξεκίνησε με έναν καφέ στα Coffeeway (ε ναι, χρειαζόμασταν κάτι για να τονωθούμε μετά το γραφείο!). Στη συνέχεια, βρεθήκαμε στα Benetton όπου η Σοφία πήρε ένα πουλόβερ για τον… καλό της και από εκεί, πήγαμε στο Sinu Artefactos για να αγοράσει και ένα μοδάτο καπέλο για την αδερφή της. Η επόμενη στάση έγινε για την Κατερίνα η οποία αναζητούσε ένα αρωματικό κερί για τη μητέρα της, για αυτό επισκεφτήκαμε το κατάστημα της Waks. Συνεχίσαμε τη βόλτα μας συνοδεύοντας τη Μίκα στο Accessorize για να πάρει ένα δώρο για τη βαφτιστήρα της. Καταλήξαμε να θέλουμε να αγοράσουμε ό,τι πιο ροζ και λαμπερό υπήρχε στο κατάστημα αλλά τελικά, περιοριστήκαμε στο να βοηθήσουμε τη Μίκα! Για το τέλος… εγώ! Είναι αλήθεια πως έχω ένα «κόλλημα» με τα μαύρα ρούχα και όσο και να προσπαθούσαν τα κορίτσια να με πείσουν να αγοράσω κάτι με λίγο χρώμα για την καλύτερή μου φίλη… μάταια προσπάθεια! Κατέληξα πάλι με ένα μαύρο, δερμάτινο jacket από το Love boutique.

Αφού οι αγορές μας είχαν 100% επιτυχία, νιώσαμε μια τεράστια ικανοποίηση και είπαμε να… «τσιμπήσουμε» κάτι για να το γιορτάσουμε. Κλείσαμε, λοιπόν, το απόγευμά μας με κρασί και ένα απολαυστικό γεύμα στο Pastis. Ε ναι, ένα «μπράβο» το αξίζαμε που πήραμε πέντε δώρα σε λιγότερο από δύο ώρες (για εμάς τις αναποφάσιστες είναι «ρεκόρ»)!

Δες το βίντεο που ετοιμάσαμε, λοιπόν, και πάρε ιδέες γιατί τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και το σίγουρο είναι πως όλο και κάποιο δωράκι θα χρειαστεί να πάρεις! Φρόντισε φέτος να απολαύσεις τη βόλτα, όταν βγεις για τις αγορές σου!

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: