Ορατός ο κίνδυνος αναβολής του τελικού Κυπέλλου!

Μετά τη ματαίωση του Κυπέλλου ποδοσφαίρου, είναι πολύ πιθανό να αναβληθεί ο προγραμματισμένος για το μεσημέρι (15:00) τελικός του Κυπέλλου μπάσκετ Γυναικών μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. Ο ΣΠΟΡ FM 94,6 επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο, που επιβεβαίωσε ότι ο αγώνας είναι στον αέρα.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από τα σοβαρά επεισόδια που έγιναν τα ξημερώματα στη Λευκάδα, που φιλοξενεί το Final Four, μεταξύ οπαδών.

Από το πρωί βρίσκεται σε εξέλιξη σύσκεψη μεταξύ του δημάρχου, των εκπροσώπων των δύο ομάδων, της ομοσπονδίας και της αστυνομίας και είναι ορατό το ενδεχόμενο να μη γίνει ο αγώνας για λόγους ασφαλείας, τη στιγμή που μπορεί ανά πάσα στιγμή να παρέμβει ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής για να αναβάλει την αναμέτρηση.

Υπενθυμίζεται πως εισιτήρια δεν έχουν πάρει οπαδοί των δύο ομάδων, αλλά έχουν δοθεί προσκλήσεις. Η αστυνομία, συνεπώς, μπορεί-θεωρητικά-να διασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα στο γήπεδο, ωστόσο υπάρχει πάντα ο κίνδυνος επεισοδίων στην πόλη.

Πηγή: sport-fm.gr

athlitika

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: