Οι φωτογραφίες με «εξωγήινα πλάσματα» στην παραλία προκάλεσαν πανικό – Έχουν δεκάδες «πόδια» σαν σαγόνια

Η περίπτωση ενός άνδρα από τη Νότια Αφρική παραπέμπει στην ιστορία της ραδιοφωνικής εκπομπής του 1938 με τον «πόλεμο των κόσμων» του Όρσον Γουέλς, αφού άθελα του προκάλεσε τεράστιο πανικό για «εξωγήινους» που εντοπίστηκαν σε παραλία.

Σύμφωνα με τη ny.com ο 62χρονος Jan Vorster επισκέφθηκε την παραλία Still Bay, όταν αντίκρισε πολλά νεκρά φυτά αλόης βέρα -το διάσημο φυτό που διαφημίζεται για τις θεραπευτικές του ιδιότητες-, που ήταν σκόρπια στην παραλία.

Έτσι, αποφάσισε να τραβήξει φωτογραφίες και να τις αναρτήσει σε μια ομάδα στο Facebook. Ο στόχος του; Να δείξει ότι ο άνθρωπος έχει κάνει τα πλάσματα και τους οργανισμούς της φύσης να μοιάζουν ως εξωγήινοι στο ίδιο το φυσικό τους περιβάλλον.

Παρόλα αυτά, η πλειοψηφία των μελών της ομάδας δεν αντιλήφθηκαν το μήνυμα του και πίστεψαν ότι όντως ανέβασε φωτογραφία με εξωγήινους. «Θεέ μου τι είναι αυτό; Δεν θα ξανακάνω εκεί μπάνιο» και «μοιάζουν σαν τέρατα ταινίας, είναι απίστευτα αηδιαστικό», ήταν μερικά σχόλια.

Ο Jan Vorster λοιπόν, προσπάθησε να διορθώσει την κατάσταση και εξήγησε ότι οι «εξωγήινοι» με τα δεκάδες «πόδια» σαν σαγόνια είναι η πασίγνωστη αλόη βέρα που σπεύδει κόσμος να αγοράσει από φαρμακεία και κέντρα αισθητικής.

Meanwhile this morning in Stilbaai these… (you tell us what they look like) were captured by Jan VorsterSouth African Spider Identification – your take

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ:  
Ακολουθήστε το Newsorama.gr