Καταιγίδα Βολών & απο την Ε.Φ της Κύπρου …Έβαλαν με Ελικόπτερα ,Άρματα και Πυροβόλα! (φώτο)

Την ώρα που οι συνομιλίες στο νησί μπαίνουν σε ένα δύσκολο μονοπάτι ,η μείωση της Θητείας , οι φήμες ακόμη και για διάλυση της Ε.Φ φέρνουν αντιδράσεις ….Το ΓΕΕΦ  Απάντησε με Καταιγίδα βολών με Άρματα Ελικόπτερα και Πυροβόλα !

Καταιγίδα Βολών απο την Ε.Φ της Κύπρου …Με Ελικόπτερα ,Άρματα και Βολές του Ναυτικού έβαλαν φωτιά στο έδαφος και στη Θάλασσα χτυπώντας στόχους με βολές πυροβόλων, ρουκετών και αντιαρματικών πυραύλων,βολές πυροβόλων των πλοίων και Α/Α όπλων κατά θαλασσίων στόχων.

Την 26 Φεβρουαρίου 2016 πραγματοποιήθηκαν στο πεδίο βολής Ζυγίου, βολές ελικοπτέρων MI-35 και Gazelle κατά θαλασσίων στόχων. Εκτελέστηκαν βολές πυροβόλων, ρουκετών και αντιαρματικών πυραύλων με εξαιρετικά αποτελέσματα. 

Ολοκληρώθηκαν την παρελθούσα εβδομάδα δραστηριότητες Τακτικού Συγκροτήματος Επιλαρχίας Αρμάτων οι οποίες περιλάμβαναν βολές πολυβόλων και ασκήσεις συναγερμού και ετοιμότητας.

Για μια ακόμη φορά οι μαυροσκούφηδες της Εθνικής Φρουράς απέδειξαν το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και το υψηλό τους ηθικό.

 Ολοκληρώθηκε την παρελθούσα εβδομάδα 4ήμερο βολών της Διοίκησης   Ναυτικού της Εθνικής Φρουράς, το οποίο περιελάμβανε βολές πυροβόλων των πλοίων και αντιαεροπορικών όπλων κατά θαλασσίων στόχων.



Πηγή:veteranos.gr

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: