Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ κοιτάζουν Βέλλιο

Στο στόχαστρο των Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ φαίνεται πως έχει μπει ο Απόστολός Βέλλιος. Ο 23χρονος επιθετικός που έχει φτάσει τα 6 γκολ σε 11αγωνιστικές στη Super League με την φανέλα του Ηρακλή φαίνεται πως έχει εντυπωσιάσει τόσο τους «ερυθρόλευκους» όσο και τον «δικέφαλο του βορρά»

Σύμφωνα με τη «Sportday», ο πρώην επιθετικός των Έβερτον, Μπλάκπουλ, Λιρς και Βέστιελαντ απασχολεί τον ΠΑΟΚ και δεν αποκλείεται στο προσεχές διάστημα να εξεταστεί πιο «ζεστά» το θέμα της απόκτησης του, την ιδια ώρα που, σύμφωνα με τον «Γαύρο» και ο Ολυμπιακός δεν μένει αδιάφορος από την περίπτωση του.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται οι νταμπλούχοι Ελλάδας έχουν και ένα πλεονέκτημα έναντι των Θεσσαλονικέων. Ο 23χρονος επιθετικός ανήκει στο ίδιο γραφείο μάνατζερ με τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον, που αγωνίζεται δανεικός από τη Σοσιεδάδ στους Πειραιώτες.

Η απόδοσή του Βέλλιου δεν έχει περάσει απαρατήρητή ούτε από τον Μίκαελ Σκίμπε, ο οποίος δεν αποκλείεται να τον καλέσει στην Εθνική ομάδα για να τον «τσεκάρει» στο φιλικό που θα δώσει η Εθνική, πιθανότατα με την Ουκρανία στο Κίεβο.

Action24.gr-Athlitika

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: