Οι τουρίστες που γλίτωσαν τον θάνατο παρά τρίχα και ο ελέφαντας – «οδηγός τυφλών» που συγκινεί [Βίντεο]

Ειδήσεις, εικόνες και βίντεο από όλο τον κόσμο, που προκάλεσαν αίσθηση και έγιναν viral στο διαδίκτυο και τα social media:

Viral #1: Τουρίστριες κάνουν κούνια πάνω από φαράγγι και ξεφεύγουν από…του Χάρου τα δόντια

Τυχερές μέσα στην ατυχία τους υπήρξαν δυο τουρίστριες, που απολάμβαναν τη θέα κάνοντας…κούνια πάνω από το φαράγγι Σουλάκ της Ρωσίας. Το φαράγγι αυτό έχει βάθος που ξεπερνά το ένα χιλιόμετρο και, όπως καταλαβαίνετε, το να κάνεις κούνια από πάνω του ισοδυναμεί με εξτρίμ σπορ, όπως π.χ. το μπάντζι τζάμπινγκ.

Οι τουρίστριες απολάμβαναν, πάντως, τη δραστηριότητα, ώσπου ένα από τα σύρματα που συγκρατούσαν την κούνια έσπασε, εκσφενδονίζοντάς τες στο κενό. Για καλή τους τύχη, οι κοπέλες προσγειώθηκαν σε μια μικρή ξύλινη πλατφόρμα που βρισκόταν στα…μισά του φαραγγιού. Η πτώση τελικά στοίχισε στις γυναίκες μερικούς μώλωπες και γρατζουνιές, αλλά τουλάχιστον γλίτωσαν από τα χειρότερα.

#2: Γυναίκα λέει για πρώτη φορά στα σκυλιά της το όνομά της- Η φοβερή τους αντίδραση

Viral στο TikTok και το Instagram έγινε το βίντεο μιας γυναίκας, που αποφάσισε να…αποκαλύψει το όνομά της στα δύο της σκυλιά.

«Μόλις συνειδητοποίησα ότι έχω τον Ρούγκερ εδώ και 5 χρόνια και την Λόλα εδώ και 12, και δεν τους έχω πει το όνομά μου», λέει η γυναίκα στην αρχή του βίντεο. Μετά την εισαγωγή αυτή, η κοπέλα- ονόματι Τέιλορ- συστήνεται στα σκυλιά της, η αντίδραση των οποίων είναι ξεκαρδιστική.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: