ΟΙ ΚΕΦΤΕΔΕΣ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ( αχρείαστοι να είναι) !!

ΟΙ ΚΕΦΤΕΔΕΣ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ( αχρείαστοι να είναι) !!

                                                   
ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΕΦΤΕΔΕΣ ΑΠΟ ΠΑΤΑΤΟΦΛΟΥΔΕΣ      

        
Τι κάνουμε τις φλούδες; Τις πετάμε. Πετάμε δηλαδή το πιο θρεπτικό και το πιο υγιεινό μέρος της πατάτας, (Αν θα είναι του κήπου μας)αφού είναι πια γνωστό πως κάθε λαχανικό και φρούτο στο φλοιό του και γενικά προς τα εξωτερικά του στρώματα περιέχει τις διάφορες πολύτιμες βιταμίνες. Παίρνετε, λοιπόν, αυτές τις φλούδες,τις πλένετε πολύ καλά τις μισό βράζεται και τις τρίβετε στον τρίφτη προσθέτετε μπόλικο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο, λιγάκι δυόσμο, αλάτι, πιπέρι, ζυμώνετε και τηγανίζετε. Θα απορήσετε για το αποτέλεσμα!                                  
Θα μπορούσα να κάνω πολλές αλλαγές σε αυτή την συνταγή, να προσθέσω πολλά υλικά που θα ταίριαζαν μέσα και να απογειώσω την γεύση τους ,όπως ας πούμε να προσθέσω λίγο τυρί,η αυγό η λίγο αλεύρι με λίγο κορν φλαουρ η φρυγανιά τριμμένη και να τους αλευρώσω κιόλας πριν τους τηγανίσω ..όμως ήθελα να σας δώσω αυτή τη συνταγή όπως τους έφτιαχναν στην κατοχή, να την ξέρετε και αχρείαστη να είναι, με αυτά εδώ τα πολύ λίγα υλικά μιας και τότε δεν υπήρχαν πολυτέλειες και με αυτές εδώ τις συνταγές ζούσαν οικογένειες ..!!

 Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Gogo Samiou ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ-ΗΔΕΣ
 


(?)

Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: