Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας: Τρίτη 29 Νοεμβρίου

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Θυμώνεις με τον εαυτό σου και σε πιάνει απογοήτευση. Αναρωτιέσαι πως κατάφερες και ξοδεύτηκες τα τελευταία χρόνια σε αδιέξοδους έρωτες και φιλίες που τελικά είχαν σαν σκοπό μόνο να κερδίσουν κάτι από εσένα. Τα ξεκαθαρίσματα, όμως, μόνο για καλό γίνονται.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Όλο παρεξηγήσεις γίνονται και αυτό σου φέρνει ένταση. Μπορεί απλά να έχεις τις κλειστές σου, αλλά ο άλλος να το πάρει σαν ένα «θέλω να μιλήσουμε για τη σχέση μας» ή «θέλω το χρόνο μου», ενώ εσύ απλά θέλεις να κουκουλωθείς ένα βράδυ στο πάπλωμά σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Ίσως κατά τη διάρκεια της ημέρας σε πιάσει μια ανάγκη για απολογισμό και αρχίσεις να πνίγεσαι σε ενδεχόμενα, σκέψεις για το μέλλον, παράπονα για το παρελθόν. Το πιο χρήσιμο είναι απλά να δεις το τώρα και τις απαιτήσεις του και να δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου. Μην κοιτάζεις πίσω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Μια ωραία ευκαιρία για μερικές ώρες διασκέδασης με καλή παρέα εμφανίζεται και μέσα από την παρέα είναι πολύ πιθανό να προκύψει και μια νέα γνωριμία, ιδιαίτερα γοητευτική, ερωτικού ενδιαφέροντος. Μην κάνεις τον δύσκολο/η.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Μες την ψυχή μου ένα αβάσταχτο κενό. Κάπως έτσι νιώθεις και θες κάπου να μιλήσεις, αλλά επειδή μέχρι σήμερα έδινες την εντύπωση πως είσαι άτρωτος/η και δεν έχεις ανάγκη κανένα, τώρα που είσαι στις μαύρες σου, κανένας δεν σε παίρνει πολύ στα σοβαρά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Κάθε φορά που βάζεις το πρόγραμμα σου και τη ρουτίνα σου σε μια σειρά –κάτι που ως παρθένος φυσικά και λατρεύεις- συμβαίνει κάτι και σου το χαλάει. Εντάσεις στη σχέση, προβλήματα στην οικογένεια, πανικοί στη δουλειά. Έτσι είναι η ζωή, μην αγχώνεσαι γιατί τίποτα δεν μπορεί να μπει για καιρό σε κουτάκια.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Σήμερα επέλεξε να περάσεις εσύ καλά και να μην αφήσεις κανένα να σου χαλάσει τη ζαχαρένια. Επειδή θα ακούσεις πολλά που θα σε εκνευρίσουν, το μυστικό είναι από το ένα αυτί να μπαίνει και από το άλλο να βγαίνει. Σύνδεση Κάιρο και όλα καλά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Έχεις νεύρα γιατί η επιλογή που έκανες και οι άνθρωποι που εμπιστεύτηκες ήταν οι πιο λάθος και ακατάλληλοι που θα μπορούσες. Ζούμε για να μαθαίνουμε και το πάθημα ας γίνει μάθημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Δεν είναι κατάλληλη μέρα για να δώσεις ή να ζητήσεις εξηγήσεις, ούτε και για να απαιτήσεις πράγματα που κανονικά ξέρεις πως δικαιούσαι. Άφησε τη μέρα να φύγει εν ηρεμία και άσε τις σοβαρές και κρίσιμες συζητήσεις για άλλη στιγμή αν θέλεις να βγεις κερδισμένος/η.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Ασχολήσου με τον εαυτό σου, χαλάρωσε, περιποιήσου την εμφάνιση σου, κοιμήσου λίγο παραπάνω. Νιώθεις πως έχεις κουραστεί και πως έχεις παραμελήσει τον εαυτό σου. Έρχονται γιορτές (πλησιάζουν και τα γενέθλιά σου) και πρέπει να πάρεις λίγο τα επάνω σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Μια πολύ χαλαρή και χαρούμενη μέρα ξεκινά με όμορφα νέα. Μην δώσεις σημασία σε κακίες που μπορεί να σου χαλάσουν τη διάθεση και μην προσπαθήσεις να λύσεις οικονομικές εκκρεμότητες, καθώς η μέρα δεν προσφέρεται για
deals που αφορούν σε χρήματα.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Ένα καλό νέο έρχεται στη δουλειά, η προοπτική για μια απόδραση σας φτιάχνει στη διάθεση και ένα φλερτ από τα παλιά κάνει και πάλι την εμφάνισή του. Τελικά, η ζωή είναι ωραία!

Καλημέρα!

Πηγή: faysbook.gr

zwdia,imerisia,provlepsi

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: