Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας: Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Κάποιος βρίσκεται στο δρόμο σου που έχει ανάγκη και η γνωστή αγαπησιάρικη φύση σου αντιλαμβάνεται πως πρέπει να βοηθήσεις. Παίρνεις την κατάσταση επ’ ώμου και κερδίζεις μια σχέση ζωής, αλλά και ηθική ικανοποίηση. Δεν θα είναι η μόνη καλή σου πράξη για τα φετινά Χριστούγεννα γιατί η διάθεση προσφοράς είναι πιο έντονη από ποτέ για σένα.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Έχεις μπει σε ένα παιχνίδι εγωισμού με έναν άνθρωπο από τη δουλειά σου και αυτό, αν δεν ρίξεις τους τόνους, δεν θα έχει και πολύ καλά αποτελέσματα. Έχε στο μυαλό σου πως καλό είναι να υπερασπίζεσαι το δίκιο και τα θέλω σου, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις είναι πολύτιμο να ξέρεις να κάνεις και πίσω.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Τα σύννεφα στην προσωπική σου ζωή αρχίζουν να διαλύονται και μαζί με αυτά φεύγει και εκείνος ο κόμπος στο λαιμό σου που σου υπενθύμιζε πως δεν είσαι στην καλύτερη διάθεση. Τώρα θα μπορέσει να συνεχίσεις ακόμα πιο δυναμικά όλα αυτά τα ωραία και μεγάλα που σχεδιάζεις στον επαγγελματικό τομέα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Χρειάζεσαι μια ανάπαυλα γιατί οι υποχρεώσεις έπεσαν πολλές μαζί και δεν είσαι απολύτως σε θέση να ανταπεξέλθεις αν δεν πάρεις μια ανάσα και αν δεν προσπαθήσεις να δεις τα δεδομένα που έχεις από απόσταση, χωρίς υποκειμενικότητα. Δεν είναι εύκολο, αλλά πρέπει να το επιδιώξεις.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Μετράς αντίστροφα για τις γιορτές και τις διακοπές και ήδη το μυαλό σου είναι αλλού. Συγκεντρώσου γιατί οι τελευταίες μέρες της χρονιάς θα έχουν πολύ περισσότερες απαιτήσεις και εντάσεις από ότι έχεις υπολογίσει και ο
Rudolph το ελαφάκι δεν είναι ικανό για να σε πάρει πολύ μακριά από την πραγματικότητα που καλείσαι να αντιμετωπίσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Η στιγμή έρχεται να σε δικαιώσει και να κάνει κάποιους που σε αμφισβητούσαν και δεν σου έδιναν την πρέπουσα σημασία ή αξία να πουν το «μπράβο» που σου αναλογεί. Μην σε λυγίσει η πίεση και η κούραση, αυτή η περίοδος θα φέρει ακόμα καλύτερες μέρες.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Το ενδιαφέρον σου για μια παλιά σου σχέση που βγήκε κάπως ξαφνικά από τη ζωή σου, χωρίς να έχουν δοθεί οι απαραίτητες εξηγήσεις και από τις δύο πλευρές αναζωπυρώνεται μέσα από κάτι που μαθαίνεις. Η πρώτη επαφή δεν θα αργήσει να έρθει, αλλά αν μπεις σε τέτοιο τριπάκι να είσαι έτοιμος/η για καταιγιστικές εξελίξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Οργανώνεις μια απόδραση από… το Αλκατράζ, χωρίς να έχεις δώσει την πρέπουσα σημασία να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητές σου στη δουλειά. Κάνε το έγκαιρα αν δεν θέλεις να καταλήξεις τις ημέρες που θα λείπεις με ένα τηλέφωνο σκουλαρίκι και το λαπ τοπ σου παραμάσχαλα όπου κι αν πας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Την ίδια στιγμή που οι άλλοι ετοιμάζουν διακοπές και χαλαρές μερούλες, εσύ είσαι στο πικ του στρες και της δουλειάς. Πάρε βαθιές ανάσες, βρίσκε λύσεις και μην πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό. Όσο πιο σωστά οργανώσεις πρόσωπα και καταστάσεις τόσο καλύτερα θα πάνε όλα. Επιστράτευσε τη γνωστή σου αισιοδοξία και θετική ενέργεια. Όλα καλά, όλα καλά θα μας πάνε, που λέει και ο Σάκης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Κάποιοι προσπαθούν να σε βάλουν σε στρατιωτική πειθαρχία (στην προσωπική ή επαγγελματική ζωή σου, δεν έχει σημασία) και εσύ αντιδράς. Θέλεις να βγάλεις από τη ζωή και την καθημερινότητά σου ότι σε καταπιέζει. Μήπως, όμως, γίνεσαι κάπως υπερβολικός/ή;


ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Υπάρχουν στιγμές που χάνεις την ψυχραιμία σου. Στιγμές που πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό. Στιγμές που αναρωτιέσαι αν τα κάνεις όλα λάθος. Φταίει η πίεση και η κούραση. Στην πραγματικότητα τα έχεις βάλει όλα σε σωστούς δρόμους και δεν έχεις λόγους να ανησυχείς.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Θέλεις να κάνεις μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή σου, αλλά δεν ξέρεις ακριβώς τι είναι αυτό που σου φταίει και θέλεις να αλλάξεις. Πριν το ρίξεις σε λάθος αλλαγές (που μπορεί να είναι από τα μαλλιά σου, το σύντροφό σου και τη δουλειά σου) κοίταξε μέσα σου τι είναι αυτό που σε έχει φτάσει στα όριά σου. Μήπως είναι κάτι που δεν θέλεις να παραδεχτείς και ρίχνεις αλλού το φταίξιμο;

Καλημέρα!

Πηγή: faysbook.gr

zwdia,imerisia,provlepsi

Tags: , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: