Ημερήσια πρόβλεψη για τα ζώδια: Σάββατο 5 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Το Σαββατοκύριακο προσφέρεται για
cocooning και να γεμίσετε μπαταρίες. Οι προτάσεις για εξόδους θα είναι άφθονες, αλλά αξίζει να επιλέξετε εκείνες που θα συνδυάζονται με ανθρώπους που αγαπάτε και περνάτε μαζί τους καλά.  

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Μια οικογενειακή εκκρεμότητα σας ταλαιπωρεί και σας χαλά τη διάθεση. Καλό είναι ότι μας βασανίζει να το λύνουμε. Συζητήστε το, δείτε τις εναλλακτικές σας λύσεις, πάρτε αποφάσεις και μην αφήνεται να αιωρείται κάτι που σας προβληματίζει.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Το Σάββατο δεν θα είναι ακριβώς ξεκούραστο, αφού και σήμερα οι υποχρεώσεις είναι άφθονες. Θα είναι όμως μια παραγωγική μέρα, οπότε αξίζει τον κόπο. Φροντίστε να αφιερώσετε λίγο χρόνο στο σύντροφό σας- το έχει ανάγκη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Παλιά κάνατε στενή παρέα, μετά μια παρεξήγηση σας απομάκρυνε και έκτοτε κανείς από τους δύο δεν κάνει το πρώτο βήμα. Κάποιες φορές αυτή η κατάσταση τριβελίζει στο μυαλό σας και τώρα είναι η σωστή εποχή να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας. Η εξέλιξη θα σας αποζημειώσει.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Μια ευκαιρία για μια απόδραση εμφανίζεται. Παρόλο που δεν είστε στα μεγάλα σας κέφια, παρασυρθείτε από την πρόταση και αλλάξτε περιβάλλον και παραστάσεις. Θα δείτε πως όλο αυτό θα σας ανανεώσει, θα σας κάνει καλό –και θα γίνει μια αφορμή για καινούργιες γνωριμίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Μετακόμιση διαφαίνεται στον ορίζοντα και μάλιστα για καλό. Καθώς είστε σταθερός τύπος, αυτό που μοιάζει να αλλάζει (το σπίτι που μένετε; Η δουλειά όπου πηγαίνετε; Το δικό σας σπίτι καθώς κάποιος φλερτάρει να εγκατασταθεί μαζί σας;) σας τρομάζει λίγο. Όμως είναι μια καλή ευκαιρία για να σκεφτείτε τι πραγματικά θέλετε. 

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Μια μικρο-αναταραχή στα επαγγελματικά σας σας έχει κάνει να ξεκινήσετε το Σαββατοκύριακο με μούτρα και επιφυλακτικότητα. Μην απομακρύνεστε όμως από τους αγαπημένους σας ανθρώπους γιατί αυτοί είναι οι μόνοι που μπορούν να σας αλλάξουν αμέσως τη διάθεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Κάτι σας φταίει τελευταία και δεν ξέρετε ακριβώς τι, όμως σήμερα ως διά μαγείας θα χαλαρώσετε και θα καταφέρετε να απολαύσετε όμορφες στιγμές με ανθρώπους που αγαπάτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Ταξιδιάρες ψυχές εσείς, σας καταπιέζει το γεγονός πως δεν έχετε πλέον εύκολα τη δυνατότητα να κάνετε εκδρομές, ταξίδια, αποδράσεις. Υπάρχουν, όμως, πάντα εναλλακτικές που μπορείτε να ανακαλύψετε για να τροφοδοτήσετε την περιπετειώδη φύση σας με εμπειρίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Το ενδιαφέρον σας –eρωτικά- είναι στραμμένο όχι σε λάθος άνθρωπο, αλλά στο σωστό άνθρωπο με λάθος τρόπο). Κάτι κάνετε λάθος από ανασφάλεια και αγωνία μήπως κάτι δεν πάει καλά, έτσι στέλνετε τα εντελώς λάθος μηνύματα. Πατήστε
restart στο φλερτ σας και όλα θα πάνε καλύτερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Ανανέωση, ψυχική ανάταση και ηρεμία είναι αυτό που χρειάζεστε. Ελέγξτε τον παρορμητισμό σας, μην συναναστρέφεστε ανθρώπους που εντείνουν τα νεύρα σας και αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας –ακόμα και στην περιποίηση και την ομορφιά σας. Χρειάζεστε λίγο
pampering.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Mια ευχάριστη είδηση σας φτιάχνει το κέφι, ενώ γίνεται η αφορμή να αρχίσετε να καταστρώνετε όμορφα σχέδια για το μέλλον. Επιστρατεύστε όλη σας τη θετική ενέργεια και όλα θα εξελιχθούν όπως τα ονειρεύεστε.

Καλημέρα!

Πηγή: faysbook.gr

zwdia,imerisia,provlepsi

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: