Ημερήσια πρόβλεψη για τα ζώδια: Σάββατο 15 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Καλή η διάθεση για νέα όνειρα, στόχους και αλλαγές στην ζωή σου. Είναι εξαιρετικό πως έχεις πλέον αποκτήσει μια προοπτική στις λάθος επιλογές του πρόσφατου παρελθόντος και βλέπεις κάτω από διαφορετικό πρίσμα το μέλλον σου. Τώρα όμως είναι καιρός να δουλέψεις συνειδητά και σταθερά ώστε να μεταμορφώσεις τις σκέψεις σου σε πραγματικότητα. Μην αργείς.
ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Αν περπατάς σαν μεθυσμένος/η, με το βλέμμα στο κενό και τις σκέψεις να γυρίζουν γύρω από το ίδια θέματα (έρωτας, μοναξιά, ευτυχία, ανάγκη, πόθος, λαχτάρα), είναι που αρνείσαι να συνέλθεις (ξεπεράσεις) το παρελθόν σου. Κανείς/Καμιά δεν θα το κάνει για εσένα, αυτό να μην το ξεχνάς.
ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Πολλοί/ες Δίδυμοι αισθάνονται εδώ και εβδομάδες πως δεν είναι ο εαυτός τους. Η ένταση και η ανασφάλεια που κουβαλούν μαζί τους, 24 ώρες το 24ώρο, από τον χώρο της δουλειάς τους λες και έχουν παραμορφώσει το πρόσωπο, το χαμόγελο, τα συναισθήματα τους… Αν ανήκεις σʼ αυτούς/ες τους/τις Δίδυμους, σκέψου αν αξίζει τον κόπο να παίρνεις τόσο προσωπικά τα ζητήματα της καριέρας σου. Που πήγε η περίφημη αποστασιοποίηση σου;
ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
«Θα εργαστώ όσο χρειάζεται! Θα κρατήσω δυνάμεις για να κάνω κάτι στον ελεύθερο χρόνο μου! Θα πω όχι αν μου ζητήσουν να κάτσω παραπάνω!». Κάνʼ το ρε Καρκίνε και τι στον κόσμο! Μην κολλάς! Κάνʼ το!
ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Λέοντα, όποιος/α προσπαθήσει σήμερα να χαλάσει την διάθεση σου είναι άξιος της μίζερης μοίρας του/της. Μην ασχολείσαι σήμερα με ανθρώπους που έχουν ξεχάσει ποιοι είναι και έχουν γίνει ένα με τα προβλήματα τους!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Ίσως νιώθεις πως διαθέτεις μια τεράστια περίσσεια ενέργειας που δεν εκφράζεται προς τα έξω ή δεν μπορείς να την κατευθύνεις προς τους ανθρώπους που σε καταπιέζουν στον επαγγελματικό σου χώρο. Και φυσικά όσο την κρατάς μέσα σου, τόσο σε εξαντλεί ψυχολογικά. Έχεις αντέξει και χειρότερα πάντως. Κράτα γερά!
ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Ναι, κατά πάσα πιθανότητα αισθάνεσαι σαν εξωγήινος/η στον χώρο εργασίας σου. Ναι, θέλεις να πάρεις φόρα και να αλλάξεις τα πάντα στην καθημερινότητα σου (δουλειά, σπίτι, αυτοκίνητο, κατοικίδιο, οδοντόκρεμα, σαμπουάν…)! Ναι, το εκνευριστικό για την ώρα είναι πως έχεις μόνο μια βούληση και κανένα σχέδιο. Και είναι τόσο διαολεμένη η ανασφάλεια του αγνώστου αυτές τις μέρες! Ααααα! Θα σπάσει το κεφάλι σου στο τέλος από τις σκέψεις!
ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Πολλοί/ες Σκορπιοί βιώνουν τις τελευταίες εβδομάδες μια οργισμένη ανασφάλεια (μάλλον τροφοδοτείται από τα αρνητικά μηνύματα που προσλαμβάνεις από το άμεσο κοινωνικό σου περιβάλλον), κι αυτό από μόνο του είναι ικανό να βραχυκυκλώσει πλήρως την αλληλεπίδραση σου με όλο τον πλανήτη. Υπό αυτό το πρίσμα, δεν είναι να απορεί κανείς γιατί τις επόμενες μέρες θα λειτουργείς υπό καθεστώς φανατισμένης άρνησης απέναντι σε όποιον/α έχει αναγάγει το γκαντέμιασμα και την καταστροφολογία σε επάγγελμα. Ουστ ρε! Κομπλεξικοί όλοι!
ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Τοξότη, καλές οι συζητήσεις και η επίκληση στη λογική, όμως αν συστηματικά οι γύρω σου ταυτίζουν τη λογική με την εγωπάθεια έχεις κάθε δικαίωμα να τους χτυπήσεις εκεί που πονάνε. Σήμερα είναι μέρα για μάχες και όχι για συμβιβασμούς!
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Αιγόκερε, σήμερα είσαι διατεθειμένος/η να προστατέψεις την ψυχική σου ηρεμία με κάθε κόστος. Ναι, ακόμη κι αν σημαίνει να μιλήσεις με σκληρό τρόπο στον/στην σύντροφο σου ή σε μερικούς συγγενείς σου. Δυστυχώς δεν μπορούν να καταλάβουν με άλλο τρόπο πια…
ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Υδροχόε, είναι μια από αυτές τις μέρες που το μυαλό σου λειτουργεί με τη διαύγεια που σε κάνει να νιώθεις πως μπορείς να πετύχεις τα πάντα. Γιατί δεν ξεκινάς με το να βάλεις μια τάξη στην ανάθεση υποχρεώσεων στον εργασιακό σου χώρο, για να μην καταλήγεις να κάνεις τα πάντα μόνος/η σου;
ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Αν κάποιος/α θέλει σήμερα να σου μιλήσει καλύτερα να χρησιμοποιήσει τρόπο ευθύ, άμεσο και απλό. Οποιαδήποτε προσπάθεια χρήσης επεξηγήσεων, πολυλογίας και δισταγμού απλά σε κάνει να γυρίζεις αδιάφορα το κεφάλι.

Καλημέρα!

Πηγή: faysbook.gr

zwdia,imerisia,provlepsi

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: