Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας: Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η οικονομική σου κατάσταση τους τελευταίους μήνες είναι ένας πονοκέφαλος για σένα. Μία τρύπα καλύπτεις, άλλη ανοίγει. Όμως, η κατάσταση αρχίζει να αλλάζει και ευκαιρίες εμφανίζονται. Δραστηριοποιήσου! Ψάξε για έξτρα εισόδημα αν το έχεις ανάγκη! Σε θέλει!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Θέλεις κοινωνικότητα, κόσμο, βαβούρα, τρέλες, γέλια, έχεις κουραστεί από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και θέλεις να μπεις σε γιορτινή διάθεση. Οι έξοδοι θα φέρουν νέες γνωριμίες, ευκαιρίες συνεργασίας, αλλά και πειρασμούς.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Το άγχος σας χτυπάει τιλτ, θέλετε να κάνετε αλλαγές στη δουλειά σας για να αποδίδει καλύτερα αλλά δεν ξέρετε τι ακριβώς. Σας λείπει προσωπικός χρόνος, θέλετε να αποδράσετε, αλλά υπάρχουν δεκάδες υποχρεώσεις που σας κρατούν και δεν σας αφήνουν να πάρετε ανάσα. Λίγη υπομονή και όλα υα γίνουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Οι γιορτινές μέρες έχουν για σας μια ιδιαίτερα σeξι διάθεση, μαζί με μια ανάγκη εξωστρέφειας και διασκέδασης. Μην σας πιάνουν οι ενοχές. Βγείτε, περάστε όμορφα και απολαύστε τις στιγμές. Μην αφήνετε κάποιους ανθρώπους στη ζωή σας να σας κάνουν να αισθάνεστε ενοχές –χωρίς κανένα λόγο.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Ο
έρωτας που φουντώνει στη ζωήσου σε μαθαίνεις να υπομένεις τη βαρετή ρουτίνα. Υπάρχει αισθησιασμός στην ατμόσφαιρα και αυτό είτε αναζωπυρώνει την υπάρχουσα ερωτική σου ζωή, είτε ευνοεί καινούργια ξεκινήματα. Στη δουλειά δείξει προνοητικός/η και συνεπής γιατί κάποιοι στην έχουν στημένη στη γωνία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Εκμεταλλεύσου όλο τον διαθέσιμο ελεύθερο χρόνο των ημερών που έρχονται είτε για να τελειώνεις με εκκρεμότητες, είτε για να τρέξεις μερικές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Μέσα από ένα ταξίδι αναψυχής έρχεται μια γνωριμία που θα αλλάξει το υπάρχουν σκηνικό της ζωής σου.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Οι ημέρες των γιορτών ευνοούν τους απολογισμούς και φέρνουν νοσταλγία και στα πλαίσια αυτά μια αγάπη από τα παλιά κάνει εμφάνιση. Μην ρισκάρεις αυτό που έχεις σήμερα για κάτι που ανήκει στο παρελθόν, έχει τελειώσει και πιθανόν το έχεις ωραιοποιήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Ασυνεννοησία και αναμπουμπούλα υπάρχει τόσο στο σπίτι όσο και στη δουλειά σήμερα, αλλά οι λόγοι δεν είναι ουσιαστικοί και κρίσιμοι. Προσπάθησε να είσαι ζεν και να δίνει τόπο της οργής. Ξεκαθάρισε καταστάσεις και μην αφήσεις περιθώριο για χαζές παρεξηγήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Τοξότη, σήμερα μπορεί να σ
ʼεκνευρίσειηατολμίατων«από πάνω» σου στη δουλειάναπιστέψουνσενέεςιδέεςήναδοκιμάσουνκάτινέο που θα κάνει τη διαφορά. Μπορεί να μην προχωρήσει τώρα το σχέδιο που προτείνεις και έχεις στο μυαλό σου ως ιδανικό σενάριο, αλλά οι ιδέες, οι υψηλοί και η προσήλωσή σου στη δουλειά θα εκτιμηθούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Η μέρα ξεκινά με μια διάθεση να μη σηκωθείς από το κρεβάτι και να κουκουλωθείς κάτω από το πάπλωμα. Προσπάθησε να βγάλεις από μέσα σου τις απαισιόδοξες σκέψεις και να ξαναβρείς το γνωστό δυναμικό εαυτό σου που συνήθως δεν «μασάει» με τίποτα. Αν κάτι σε προβληματίζει ζήτα συμβουλή από κάποιον που εμπιστεύεσαι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Η ημέρα έχει μια σειρά από υποχρεώσεις που έχουν όλες προτεραιότητα! Η δουλειά, όμως, δε σε φοβίζει, μάλιστα λειτουργεί για σένα ψυχοθεραπευτικά –σου κάνει καλό και σε ανανεώνει. Απλά προσοχή να μην παραμελήσεις σύντροφο και οικογένεια. Μην τους φέρεσαι σαν να τους θεωρείς δεδομένους.

 ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Είσαι σε ένα μεγάλο δίλημμα και δεν μπορείς να αποφασίσεις. Όταν σου συμβαίνει αυτό το καλύτερο είναι να μην πιέσεις καταστάσεις –σπάνια λειτουργείς σωστά σε καταστάσεις μεγάλης πίεσης- αλλά να πάρεις μερικές ημέρες παράταση χρόνου. Θα δεις τα πράγματα πιο καθαρά έτσι και θα αποφασίσεις πιο σωστά.

Καλημέρα!

Πηγή: faysbook.gr

zwdia,imerisia,provlepsi

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: