Ημερήσια πρόβλεψη για τα ζώδια: Παρασκευή 11 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Μπορεί να λέτε πως δεν νοιάζεστε τόσο για τον άνθρωπο που δεν μπορείτε να βγάλετε από το μυαλό σας, αλλά τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Πρέπει όμως να προχωρήσετε –ή να τα ξαναβρείτε

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Αν σκέφτεστε να κάνετε μια στροφή στην καριέρα σας, αυτή είναι η πιο σωστή στιγμή για μια τέτοια κίνηση. Μπορεί να μην το καταλαβαίνετε αλλά τώρα βάλτε όσο ψηλούς στόχους θέλετε. Η τύχη είναι με το μέρος σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Το ότι αγαπάς κάποιον δεν σημαίνει πως πολλές φορές δεν μπορείς να διαφωνείς και μαζί του ή να μην σου αρέσουν αυτά που κάνει. Μια πρόσφατη απογοήτευση δυσκολεύεστε να την ξεπεράσετε. Καλά θα κάνετε όμως να το αντιμετωπίσετε.

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Σας λείπουν κάποιοι άνθρωποι που δεν βρίσκονται πια μέσα στη ζωή σας. Όμως πρέπει να πάρετε τη ζωή σας στα χέρια σας και να κάνετε τα επόμενα βήματα χωρίς να κοιτάζετε πίσω. Ο υπερβολικός συναισθηματισμός κάποιες φορές δεν βοηθά.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Ο τρόπος που αντιμετωπίζετε τα τρέχοντα προβλήματα είναι κάπως ανώριμος. Κάποια πράγματα μπορεί να πήγαν στραβά, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορούν να διορθωθούν ή έστω να ξεπεραστούν. Κάποιες συναντήσεις σήμερα θα σας δώσουν απαντήσεις που θα σας βοηθήσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Σήμερα επιστρατεύστε τον πιο γοητευτικό και καλότροπο εαυτό σας. Κάποιες φορές υποτιμούμε ανθρώπους που θεωρούμε πως δεν έχουν τη δύναμη ή την εξουσία να μας βοηθήσουν στους στόχους μας, ενώ αυτοί μπορεί να αποδειχθούν πολύτιμοι σύμμαχοι.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Σήμερα επιστρατεύστε τον πιο γοητευτικό και καλότροπο εαυτό σας. Κάποιες φορές υποτιμούμε ανθρώπους που θεωρούμε πως δεν έχουν τη δύναμη ή την εξουσία να μας βοηθήσουν στους στόχους μας, ενώ αυτοί μπορεί να αποδειχθούν πολύτιμοι σύμμαχοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Η κοινωνική σας ζωή γίνεται πιο φωτεινή, δραστήρια και ενδιαφέρουσα, ενώ σας φέρνει σημαντικές γνωριμίες και σας βοηθά να αποκτήσετε τον έλεγχο κάποιων καταστάσεων και στον οικονομικό τομέα. Εκμεταλλευτείτε θετικά τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Ξαφνικά ότι πρόβλημα υπάρχει μπαίνει κάτω από τα φώτα των προβολέων και αρχίζετε να συνειδητοποιείτε με ευκολία όσα πρέπει να αλλάξετε για να γίνει πιο ήρεμη και ευτυχισμένη η οικογενειακή σας ζωή. Κάποιες φορές ένα ψέμα μπορεί να αποκαλύψει μια αλήθεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Μην παλεύετε με τα συναισθήματά σας, αγκαλιάστε τα και αποδεχτείτε τα. Αυτό που πραγματικά θέλετε μπορεί να γίνει δικό σας αν πιστέψετε λίγο περισσότερο στον εαυτό σας και φανείτε αποφασιστικοί και διεκδικητικοί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Κάτι το οποίο ήσασταν έτοιμοι να εγκαταλείψετε αποκτά νέα πνοή και σημασία, σας γεμίζει φρέσκια ελπίδα και σας εμπνέει χάρη σε ένα νέο φίλο που αποκτήσατε μέσα από μια παλιά γνωριμία. Η κατάσταση θα έχει και μια δόση φλερτ.


ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Οι οικογένεια σας πιέζει και απαιτεί πολλά από εσάς, αλλά μήπως τελικά εσείς είστε αυτοί που επιτρέπουν στους άλλους να ξεπερνούν τα όρια; Καλό είναι να στέκεστε στο πλευρό αγαπημένων σας ανθρώπων, αλλά εσείς θα ορίσετε μέχρι ποιο σημείο αντέχετε να το κάνετε χωρίς να χάσετε τον εαυτό σας και να παρακάμψετε τα δικά σας θέλω.

Καλημέρα!       

Πηγή: faysbook.gr

zwdia,imerisia,provlepsi

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: