Ημερήσια πρόβλεψη για τα ζώδια: Κυριακή 7 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Με την εργασιακή ρουτίνα να σε τρέχει σαν αμάξι με σπασμένα φρένα σε χωματόδρομο, αυτή την περίοδο έχεις ανάγκη από ανθρώπους (φίλους/σύντροφο/συνεργάτες) που σε ηρεμούν. Όποιος/α επιχειρεί να σου φορτώνει προβλήματα, νεύρα ή έγνοιες ακυρώνεται ακαριαία!
ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Μια γκάμα θεμάτων πιθανόν να σε απασχολήσει σήμερα. Ίσως έχεις πεσμένη ενέργεια ή κοιτώντας τον πρόσωπο σου στο καθρέφτη το πρωί να αισθανθείς πως σε έχεις παραμελήσει. Ή ίσως μερικά λάθη ή η απουσία κάποιων συναδέλφων από την δουλειά να σε φορτώσει με έξτρα ευθύνες. Συμπέρασμα: κάτι πρέπει να κάνεις με τον προγραμματισμό της καθημερινότητας σου για να τα προλαβαίνεις όλα!
ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Ακόμη και για ένα/μια Δίδυμο καταντά κουραστικό να διαμελίζεται ενεργειακά, σωματικά και πνευματικά για να υποστηρίξει τον/την σύντροφο του/της (ή έναν/μια συνεργάτη), η εργασία του/της να αντανακλά τον κρυστάλλινο δυναμισμό του/της και την ίδια στιγμή να βρίσκει χρόνο και για τον εαυτό του/της. Που θα ξεσπάσεις αναρωτιέμαι;
ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Πνεύμα αντιλογίας οι Καρκίνοι; Κι όμως! Πολλοί/ες εκεί έξω θα δεχθούν ένα ισχυρότατο πλήγμα προσπαθώντας για ακόμη μια μέρα να σε πείσουν να εκτελέσεις τις υποχρεώσεις σου με τον δικό τους τρόπο ή να σκέφτεσαι όπως εκείνοι θέλουν. Πρώτοι υποψήφιοι μερικοί/ες συνάδελφοι σου αλλά και φίλοι/ες σου.
ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Τις περισσότερες φορές το να σκέφτεσαι σου μοιάζει τόσο πολύπλοκη διαδικασία και τόσο ξένη προς τον εαυτό σου που προτιμάς ν’ αποθεώνεις το ένστικτο σου. Ναι, ωραία τεχνική! Μπράβο! Είδαμε πόσο σε έχει βοηθήσει διαχρονικά αυτό! Σήμερα λοιπόν που το μυαλό σου μοιάζει πιο καθαρό και από διαμάντι, μπορείς να μιλήσεις έξω από τα δόντια και όποιον πάρει ο χάρος. Όνειρα γλυκά ένστικτο! Καλημέρα λογική μου!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Λες και κάθε φορά που πας να διεκδικήσεις ένα μικρό κομμάτι αυτονομίας και ανεξαρτησίας εκεί έξω, κάποιος/α (συγγενής ή σύντροφος) πάντα θα εμφανίζεται για να σε καθυποτάξει στο φόβο και την εξάρτηση. Όχι αυτή τη φορά. Αυτή τη φορά οπλοφορείς και έχεις το δάχτυλο στη σκανδάλη.
ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Συναισθηματικά μπλοκαρισμένος/η σε φαύλους κύκλους. Μια μετανιώνεις για τις αποφάσεις στην προσωπική σου ζωή, μια καμαρώνεις για τις αντοχές σου. Και μέσα σʼ όλα αυτά πρέπει να παραμείνεις συγκεντρωμένος/η στη ρουτίνα σου. Και μετά από όλα αυτά άντε να μην νιώθεις πως το κεφάλι σου τηγανίζεται από υπερφόρτωση σκέψεων!
ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Ξεπερνάς (για σήμερα έστω) την υπαρξιακή περιχαράκωση στην οποία μόνος/η σου μπήκες αναζητώντας το επόμενο επαγγελματικό βήμα και απαιτείς πλέον ανανέωση εικόνων/προσώπων/καταστάσεων. Δώσε προσοχή σε τυχόν καινούργιους ανθρώπους που θα μπουν αυτές τις μέρες στη ζωή σου, η επαφή μαζί τους έχεις την ικανότητα να σε αλλάξει ριζικά.
ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Αυτές τις μέρες έχεις την ευκαιρία, με την δυναμική σου γοητεία, να φέρεις με το μέρος σου υψηλά ιστάμενα πρόσωπα, να διεκδικήσεις μια αύξηση ή μια μετάθεση/προαγωγή που καιρό λαχταράς, να ισχυροποιήσεις τη θέση σου στον εργασιακό σου χώρο ή, αν ψάχνεις για δουλειά, να πείσεις πως είσαι ο πλέον κατάλληλος/η. Εμπρός λοιπόν!
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Από τη μια πλευρά, η αίσθηση πως όλα τα μάτια είναι κολλημένα πάνω σου στον εργασιακό σου χώρο ή πως κάποιοι/ες εκεί μέσα παρακαλούν για τη στιγμή που θα κάνεις το λάθος, σε γεμίζει με έξτρα πίεση σήμερα. Από την άλλη, είσαι το μόνο ζώδιο που ξέρει να μετατρέψει αλχημικά την πίεση σε αποτέλεσμα. Συμπέρασμα: αν ξεπεράσεις τις πρώτες δύσκολες ώρες της ημέρας, στο τέλος θα πετάς…
ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Δεν μπορείς είσαι καλός/η σε όλα. Ειδικά όταν σʼ αυτά τα όλα που θες να επιτυχείς, σκάνε τα προβλήματα όλα μαζί. Οικονομική εξασφάλιση, συνέπεια στην ερωτική ζωή και στήριξη του/της συντρόφου σου και κοινωνική ζωή, όλα μαζί να τα προλαβαίνεις; Πότε έγινες σούπερ μαν (ή σουπερ γούμαν) και δεν το είπες στον αστρολόγο σου;
ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Υπάρχει πάντα μια διαφορά ανάμεσα στον έρωτα όπως τον ζούμε τις πρώτες μέρες και στον έρωτα όπως εξελίσσεται μετά από λίγο καιρό. Για εσένα αυτή η διαφορά είναι χάσμα αστρονομικών αποστάσεων. Το ζήτημα είναι γιατί συνεχίζεις να ερωτεύεσαι ανθρώπους που προτιμούν να αυξάνουν αντί να γεφυρώνουν αυτό το χάσμα; Σήμερα διαλογίσου πάνω σε αυτή τη συμπεριφορά σου…

Καλημέρα!

Πηγή: faysbook.gr

zwdia,imerisia,provlepsi

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: