Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας: Κυριακή 4 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Κυριακή γιορτή και σχόλη, να ‘ταν η εβδομάδα όλη. Σήμερα χαλαρώνεις, αλλάζεις παραστάσεις, ντύνεσαι, φτιάχνεσαι, βγαίνεις και κάνεις ένα pause σε όλα όσα σε προβληματίζουν. Φόρτωσε μπαταρίες και πάρε δυνάμεις γιατί η εβδομάδα προβλέπεται απαιτητική.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Ένα τηλεφώνημα σου φέρνει το χαμόγελο και σε κάνει να ονειροπολείς. Αυτό το Σαββατοκύριακο έχει πυροδοτήσει εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή και σε καλεί να βάλεις τη ζωή σου σε διαφορετικές βάσεις και να πάρεις αποφάσεις. Το θέμα είναι το πώς διαχειριστείς τους ενδοιασμούς που έχεις.


ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Στιγμές οικογενειακές ή με φίλους έρχονται να σας δώσουν χαρά. Μια πρόταση για συνεργασία έρχεται να σας βάλει σε δίλημμα, μετρώντας τα υπέρ και τα κατά, καθώς και τις δυνάμεις σας. Μια ευχάριστη είδηση σας γεμίζει χαρά και αισιοδοξία.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Ανανεώσατε την εμφάνισή σας, κάνατε αλλαγές στο εργασιακό σας περιβάλλον και ξεσκαρτάρατε τις φιλίες σας. Τώρα πάλι κάτι σας φταίει. Μήπως αυτή τη φορά πρέπει να κοιτάξετε βαθιά μέσα σας; Έχετε την τάση να ρίχνετε για όλα το φταίξιμο ή τις ευθύνες στους άλλους, μήπως όμως πρέπει να αντιμετωπίσετε και τις δικές σας;

 
ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Η ένταση στη δουλειά την εβδομάδα που πέρασε συνεχίζει να σας ακολουθεί και το Σαββατοκύριακο που θέλετε να ξεδώσετε, να ξενυχτήσετε, να επιστρέψετε ξανά λίγο στην εφηβεία. Κάντε το αλλά προσοχή μη χάσετε το μέτρο γιατί οι μέρες σας κάνουν δεκτικούς στο να βγείτε εκτός ορίων παραπάνω από όσο «επιτρέπεται».


ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Σε μια κρίση ειλικρίνειας που σας έχει πιάσει θέλετε να κάνετε εξομολογήσεις και να πείτε πράγματα σε κοντινούς σας ανθρώπους. Να θυμάστε πως είναι ωραίο να λες την αλήθεια αλλά μέχρι το σημείο που ο άλλος μπορεί να την αντέξει. Διαφορετικά δεν χρειάζεται να πεις ψέματα, απλά να μην πεις όλη την αλήθεια. Κράτα μερικά πράγματα για τον εαυτό σου.


ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Μπαίνεις σε πειρασμό να φλερτάρεις ξεκινώντας ένα παιχνίδι που δεν ξέρεις που μπορεί να σε βγάλει. Το πρόσωπο που σου έχει κάνει το κλικ ενδέχεται να μην χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης από φίλους σου που το γνωρίζουν και έτσι ξαφνικά αρχίζεις να «κρύβεσαι» και να κρατάς μυστικά.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Η εβδομάδα που έρχεται αύριο φέρνει νέα ξεκινήματα και ευκαιρίες. Μαζί με αυτά και την αγωνία όλα να πάνε καλά και να τα καταφέρεις. Πάρε ενέργεια από την επαφή με αγαπημένους ανθρώπους και κάνε θετικές σκέψεις και θυμήσου πως το μυστικό της επιτυχίας έχει να κάνει με το να κερδίσεις την εκτίμηση των συνεργατών σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Νέες ευκαιρίες εμφανίζονται και μια νέα πρόταση-πρόκληση για κάτι που θέλατε πάντα, αλλά σας φόβιζε παράλληλα. Μάθετε να «πουλάτε» σωστά τον εαυτό σας και αφήστε την αυτοπεποίθησή σας να κερδίσει τις εντυπώσεις. Αν παράλληλα συνεχίσετε να δουλεύετε και τόσο μεθοδικά όλα θα πάνε καλά.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Αφιερώνετε την ημέρα στα αγαπημένα σας χόμπι και δραστηριότητες και βάζετε σε προτεραιότητα τη διασκέδαση γιατί νιώθετε πως το δικαιούστε. Δεν είναι η σωστή στιγμή για να μιλήσετε για όσα σας ενοχλούν σε έναν άνθρωπο σημαντικό για εσάς, κάντε το όταν θα μπορείτε να το διαχειριστείτε ψύχραιμα και όχι πάνω σε θυμό.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Η αγωνία που έχετε για το πώς θα εξελιχθεί μια κατάσταση που σας αφορά άμεσα δεν έχει μειωθεί, απλά έχετε αποφασίσει να μην ανεβάσετε τους τόνους και να μην οξύνετε τα πνεύματα. Παρόλα αυτά πρέπει να κάνετε ξεκάθαρο αυτό που θέλετε για να μην υπάρξουν μετά παρεξηγήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Η μέρα προσφέρεται για γλυκές αποδράσεις ή για ατελείωτο cocooning. Είναι από αυτές τις Κυριακές που έχετε αποφασίσει να αφιερώσετε στον εαυτό σας και να κάνετε αυτό ακριβώς που θέλετε. Κάποιο «γκόσιπ» που θα μάθετε από την παρέα σας και αφορά γνωστό σας πρόσωπο θα σας ξαφνιάσει.

Καλημέρα!      

Πηγή: faysbook.gr

zwdia,imerisia,provlepsi

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: