Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας: Δευτέρα 28 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Από σήμερα, Δευτέρα, ξαναπέφτεις με τα μούτρα στη δουλειά, αλλά πρέπει να βρίσκεις τρόπο να αφιερώνεις περισσότερο χρόνο για εκείνους που σημαίνουν πολλά για σένα. Τελευταία άφησες τους άλλους να παρέμβουν στα σχέδιά σου. Δείξε την πυγμή σου και αντίδρασε.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Μια πρώην σχέση που έληξε άσχημα επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος. Δείξε προσοχή και μην παρασυρθείς. Στα επαγγελματικά σου ξεκαθάρισε τι σε πάει μπροστά και τι σε κρατάει πίσω και πάρε αποφάσεις.


ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Δείξε το πιο καλό και χαμογελαστό σου πρόσωπο σε όσους γνωρίζεις αυτή την εβδομάδα, καθώς μπορεί να αποδειχθούν πολύτιμοι στο να σου συστήσουν τους σωστούς ανθρώπους τη σωστή στιγμή. Όλα δείχνουν πως η καριέρα σου ετοιμάζεται να κάνει ένα βήμα μπροστά και να αλλάξεις επίπεδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Το σημαντικό είναι πως φέρεις άψογα εις πέρας όποια δουλειά και να σου αναθέσουν κι αυτό κάνει εντύπωση στους από πάνω σου. Μην κάνεις πίσω, γιατί μπορεί να χάσεις ευκαιρίες που άλλοι απλά ονειρεύονται. Μη διστάσεις να πιεστείς, γιατί αυτό θα το εισπράξεις σύντομα.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Οι διαφωνίες δεν είναι καλό πράγμα, αλλά σήμερα η μέρα είναι τέτοια που ακόμα και από τις κόντρες κάτι καλό προκύπτει και ξεκαθαρίζονται παρεξηγήσεις και παρανοήσεις. Υπάρχουν κάποια πράγματα που είχατε αφήσει να περάσουν χωρίς να τα συζητήσετε και τώρα είναι η ευκαιρία να πέσουν στο τραπέζι και να λυθούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Από το να εκνευρίζεσαι που οι άλλοι σου λένε τι πρέπει να κάνεις στη ζωή σου, απλά αποδέξου πως το τι θα συμβεί τελικά είναι καθαρά δική σου απόφαση. Όταν κάτι το θέλεις και το πιστεύεις, θα κάνεις με τον τρόπο σου κι άλλους να το αποδεχτούν. Ένας κριός θα σε συμβουλεύσει σωστά.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Βρίσκεσαι σε συναισθηματική φόρτιση, ενώ παράλληλα έχεις πάρει κάποια μαθήματα ζωής με σκληρό τρόπο τελευταία. Όλα αυτά, βέβαια, σε έχουν κάνει δυνατότερο/η. Η αυτοπεποίθησή σου θέλει λίγο τόνωση και θα γοητεύσεις χωρίς προσπάθεια τα… πλήθη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Ο πειρασμός να βουτήξεις στα βαθιά χωρίς καν να πάρεις βαθιά αναπνοή είναι μεγάλος και δυσκολεύεσαι να αντισταθείς. Αν θέλεις να του παραδοθείς κάνε του, απλά φρόντισε όποιο ρίσκο πάρεις τουλάχιστον να μην έχει καμία οικονομική προέκταση.


ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Τελικά η τύχη σου χαμογέλασε και από τις εκτός ελέγχου καταστάσεις στην αρχή του 2016 κατάφερες να κάνεις πολλά σημαντικά και πετυχημένα βήματα. Σήμερα κάποια νέα που φοβόσουν πως μπορεί να μην ήταν ευχάριστα, αποδεικνύονται ιδιαίτερα ενθαρρυντικά.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Όλο κάτι ξεχνάς και είσαι αφηρημένος/η και αποδιοργανωμένος/η για τα δεδομένα σου. Κάνε μια λίστα με όλες σου τις υποχρεώσεις για να μην παραλείψεις σημαντικά και προσπάθησε να είσαι συνεπής στα ραντεβού σου –θα παίξει ρόλο στις εντυπώσεις που θα αφήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Η δουλειά σου φέρνει στρες και η πίεση γίνεται καθημερινότητα αυτή την εβδομάδα, στο τέλος όμως όλα αυτά γίνονται μια καλή ευκαιρία για να αποδείξεις την αξία σου. Είναι πιθανό να σου εξομολογηθούν κάτι που δεν περίμενες. Κράτα την έκπληξή σου για τον εαυτό σου.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Μην αφήσεις να σε πάρει από κάτω αυτό το τσίμπημα ζήλειας όταν μαθαίνεις τι κάνουν σήμερα άνθρωπου από το παρελθόν σου. Προχώρησαν και εκείνοι, όπως έχεις προχωρήσει και εσύ. Το να γυρίσεις έστω νοερά πίσω σε μια εποχή που δεν περνούσες καλά, μόνο αρνητισμό και κακή διάθεση θα σου φέρει. 

Καλημέρα!     

Πηγή: faysbook.gr

zwdia,imerisia,provlepsi

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: