«Ω Θεέ μου, ήρθες ξανά;»: Η… θερμή υποδοχή του βασιλιά Καρόλου Γ’ στην Λιζ Τρας

Η Λιζ Τρας δεν φαίνεται να χαίρει της εμπιστοσύνης του βασιλιά Καρόλου Γ’. Αυτό το γεγονός αποδεικνύεται από την στάση που κράτησε ο βασιλιάς κατά τη διάρκεια της εβδομαδιαίας ακρόασης της πρωθυπουργού. Πιο συγκεκριμένα σε βίντεο που δημοσιοποιήθηκε από το παλάτι του Μπάκιγχαμ ο Κάρολος Γ’ ετοίμασε… θερμή υποδοχή στην Λιζ Τρας.

Όπως ακούγεται στο βίντεο, καθώς η πρωθυπουργός εισέρχεται στην αίθουσα υποδοχής, ο υπηρέτης την ανακοινώνει λέγοντας: «Η πρωθυπουργός, Μεγαλειότατε», με την Λις Τρας να προχωράει μπροστά για να δώσει το χέρι στον βασιλιά, κάνοντας φυσικά, μια υπόκλιση. «Μεγαλειότατε, χαίρομαι που σας ξαναβλέπω» του λέει. Τότε ο βασιλιάς, χαμογελώντας, της απαντά: «Ώστε επέστρεψες ξανά;» για να λάβει την απάντηση: «Είναι μεγάλη μου χαρά».

Ωστόσο αυτό που κανένας δεν περίμενε να ακούσει ήταν τα επόμενα λόγια του Καρόλου Γ’: «Θεέ μου, ω Θεέ μου. Τέλος πάντων», ανέφερε χαρακτηριστικά. Πάντως δεν είναι σαφές τι εννοούσε ο βασιλιάς ωστόσο η πρωθυπουργία της Λιζ Τρας περνάει από χίλια κύματα καθώς η ηγέτιδα των Συντηρητικών βρίσκεται αντιμέτωπη με πολιτική και οικονομική κρίση στη χώρα.

Δείτε το βίντεο:


.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: