Ο Σάκης Συνιώρης με Ducati Panigale 1199 στο πρώτο σκαλί του βάθρου

 

Ο αναβάτης της  Ducati Panigale 1199, ο Σάκης Συνιώρης , κέρδισε τον πρώτο αγώνα της χρονιάς για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας που έγινε στην Τρίπολη. Πίσω από τις προσπάθειες του νεαρού αναβάτη βρίσκεται η  ομάδα  KOSMOCAR-EKO DUCATI TEAM.

Ο αγώνας στην κατηγορία Formula Extreme,  κάθε άλλο παρά εύκολος ήταν. Παρόλο που είχε την pole position δεν έφυγε καλά στην εκκίνηση και o 1ος γύρος τον βρήκε στην 6η θέση. Όμως ο ρυθμός του ήταν πολύ δυνατός και σχετικά γρήγορα πέρασε στην πρώτη θέση επιτυγχάνοντας τον ταχύτερο γύρο του αγώνα και της ημέρας και κάνοντας μια διαφορά σχεδόν 2 δευτερολέπτων από τον δεύτερο. Στο τελευταίο μέρος του αγώνα των 28 γύρων, ο Λευτέρης Πίππος που είχε εν τω μεταξύ περάσει 2ος μείωσε την διαφορά από τον Συνιώρη και οι πολλοί θεατές απόλαυσαν μια τρομερή μάχη που κράτησε την αγωνία ψηλά μέχρι τη γραμμή του τερματισμού. Στην τελευταία στροφή ο Πίππος πέρασε από την εσωτερική, όμως ο Συνιώρης είχε καλύτερη γραμμή στην έξοδο της στροφής και κέρδισε με διαφορά μόλις δύο χιλιοστά του δευτερολέπτου, που είναι η μικρότερη διαφορά στην σύγχρονη ιστορία του Πανελληνίου. Ο επόμενος αγώνας θα γίνει στις Σέρρες στις 15 Μαΐου.

Σάκης Συνιώρης, 1ος, Ταχύτερος γύρος 56.850

“Είμαι πολύ χαρούμενος με αυτήν τη νίκη. Η Ducati Panigale 1199 ήταν φανταστική και όσο την οδηγώ, τόσο περισσότερο μου αρέσει. Η ομάδα δούλεψε άψογα όλο το τριήμερο και καταφέραμε να ρυθμίσουμε τη μοτοσυκλέτα όπως ακριβώς θέλαμε. Δεν είδα καλά το φως της εκκίνησης και έμεινα λίγο πίσω, όμως μετά είχα πολύ καλό ρυθμό. Στο τέλος περίμενα την επίθεση του συναθλητή μου και ήμουν προετοιμασμένος για τη γραμμή που πήρα στην έξοδο της στροφής. Θέλω να ευχαριστήσω την KOSMOCAR-EKO DUCATI TEAM και όλους τους χορηγούς μας, όπως και όλους τους θεατές που ήρθαν στην Τρίπολη”.

 

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: